Nereden
Nereye
Telefon
Chekici şehirlerarası çekicisi araçları yolda toplu taşıyor.
Ankara'dan Aracımı Başka Şehre Nasıl Gönderebilirim?
01.02.2021

Ankara'dan Aracımı Başka Şehre Nasıl Gönderebilirim? Ankara’dan aracınızı başka bir şehire göndermek mi istiyorsunuz? Çok kolay! Chekici Oto Kurtarma uygulaması sayesinde artık böyle bir derdiniz-sorununuz olmayacak. Aracınızı Chekici'ye emanet edin, istediğiniz zaman istediğiniz yere aracınızı ulaştıralım. Siz aracınızı Ankara’dan bizlere teslim edin, bizler aracınızı, İstanbul Anadolu yakası, İstanbul Avrupa Yakası, Malatya, İzmir, Muğla, Hatay, Adana, Trabzon Oto Çekici şehirlerinde istediğiniz noktalara teslim edelim. Hizmetlerimizin detaylı bilgisi için, Chekici Oto Kurtarma adresi üzerinden, veya mobil uygulamamızdan erişebilir, bizleri telefonla arayabilir, web sitemiz üzerinden 7/24 olan canlı desteğimize bağlanabilirsiniz.


Oto Çekici Araba Takibi

Chekici, sizler için teknoloji üretiyor. Bizlere emanet ettiğiniz araçlarınız ve sizler için güzel teknolojiler sunuyor. Chekici’ye teslim ettiğiniz araçlarınızı, şehirler arası toplu araç taşıma sırasında her an takip edebileceksiniz. Chekici mobil uygulaması ve web sitesi, sizler için iyi bir dost olacaktır. Bir işiniz çıktı, veya arabanızı göndermeniz gereken durum ortadan kalktı ve aracınızı göndermekten vazgeçmeniz durumunda, bizlere ulaşarak kolayca iptal ve iade yapabilirsiniz.


Ankara Ekonomik Oto Çekici

Bir galeri işletiyorsanız, chekici.com sizler için iyi bir dost olacaktır. Araçlarınızı Ankara içi veya Ankara dışı şehirler arası gönderimle bayileriniz arasında yada başka şehirdeki müşretilerinize göndermek mi istiyorsunuz? Ankara İzmir, Malatya, Muğla, Hatay, Adana ve İstanbul şehirlerinden birisine toplu araç taşıma yapmanız mı gerekiyor? Hiç sıkıntı yok, chekici sayesinde artık bunlar çok kolay. Chekici sayesinde çoklu araç transferlerinizi yüksek güven ve kaliteyle, minimum ücretle yapabilirsiniz. Artık Chekici Oto Çekici Uygulama’sından başka bir şehire çoklu araç göndermek göndermek bir sorun değil bir avantaj haline gelecek. Tek tıklamayla çoklu araçlarınızı hemen başka şehre göndermek için bizlere chekici.com üzerinden ulaşabilirsiniz.


Ankara Güvenilir Oto Çekici

Chekici Oto Çekici uygulamamıza ilk girdiğiniz andan itibaren çok şaşıracaksınız, şaşıracağınız ilk şey ise şehirler arası toplu araç taşımanın bu kadar kolay ve güvenilir olması olacak. Artık Chekici sayesinde “Ankara'dan başka şehre bu kadar aracı nasıl yollayacağım?" gibi bir derdiniz olmayacak. Araçlarınızın ve sizlerin Türkiye’ye açılan kapısı Chekici, araçlarınızı maksimum güvenle taşır. Chekici sayesinde çoklu araç taşımak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sizler de şehirler arası çoklu araç taşımak kolaylığına ulaşabilmek için bizlere hemen chekici.com adresi üzerinden veya sizler için hazırladığımız mobil uygulamamız üzerinden ulaşabilirsiniz.


Ankara Her Boy Araç Transferi İçin Doğru Adres!

Ankara’da faaliyet gösteren chekici sayesinde araç taşıma, toplu araç taşıma , araç nakil hizmetleri vermektedir. Kolay, güvenli, hızlı olan chekici hepsiyle birlikte her bütçeye uygun fiyatlarıyla da göz kamaştırıyor. Chekici için araçlarınızın boyutları fark etmez, otomobil, suv, minibüs fark etmeksizin her türlü aracınızı chekici ile şehirler arası gönderim yapabilirsiniz. Chekici'nin bunun gibi daha bir çok hizmetinden, teknlojisinden ve seferlerinin detaylarından haberdar olabilmek için chekici oto çekici sitemizden bizlere ulaşın, sizler için burada, Ankara belediyesi tarafından sağlanın izinlerimiz ile birlikte artık araçlarınız bizimle birlikte şehirler arası araç taşımalarında emniyette olacak.

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!