Nereden
Nereye
Telefon
Araç Nakliye İşlemlerinde Teklif
Araç Nakliye İşlemlerinize Anında Onlarca Teklif!
24.03.2021


Ülkemiz; yedi coğrafi bölgeden oluşan, karayolları ağı geniş bir yapıya sahiptir. Ana veya ara hatlar olarak bakıldığında, kişilerin veya firmaların araç nakliye taleplerini toplamada büyük başarı yakalayan Çekici (Chekici), oto kurtarıcı, araç kurtarma sektörüne yepyeni bir soluk getirmek için kolları sıvadı. Türkiye’nin en güvenilir araç taşıma, çoklu araç taşıma, tekli araç taşıma, şehir içi oto kurtarıcı, uzun mesafe araç nakliye firmalarını, kendi çatımız altında birleştirdik. Dürüst çalışma ilkemiz, etik hizmet anlayışımız ve inovatif mobil aplikasyon sistemimizin oluşturduğu müthiş sinerji ile süregelen geniş iş pazarımız içerisinde talep karşılama hacmimizi gün geçtikçe artırarak sektörün öncüsü olmayı başardık! Tek taleple onlarca fiyat teklifine ulaşabileceğiniz platformumuz sayesinde en hızlı şekilde aracınızın nakliyesini gerçekleştirebilecek, bu esnada da araç takip sistemimiz ile saniye saniye aracınızın konum bilgisine erişebileceksiniz. Aracınızı/araçlarınızı mı göndermek/getirtmek istiyorsunuz? Garanti şartlarından emin olmadığınız çekiciler ile uzlaşma sağlamaya çalışmaktan bıkmadınız mı? Çekici sayesinde güvenilir çekicilerden garantili araç çekici hizmeti alarak rahat edin! Sektörel bazlı hizmet incelemelerimizde, çekici ihtiyaçlarınızı gidermeyen sorunları keşfederek tüm kusurları kapattık ve Çekici ile hizmete geçtik! Çekici ihtiyacınız için hemen arayın: 0544 535 50 04.


Araç Nakliyesi Sırasında Süreci Anbean Takip Etmeniz Hayal Değil!

Her geçen gün ülke trafiğine eklenen binlerce aracın kaçınılmaz şekilde yol açtığı arıza, kaza ve şehirler arası oto nakliye gibi durumlara paralel olarak gelişen araç çekici sektörü yüzyıllardır süregelen bir düzen içinde işlemektedir. Chekici(Çekici) ise, şehir içi ve şehirler arası araç taşımacılığı hizmeti veren firmaları müşterilerle buluşturan dijital bir platformdur. Hızlı ve kaliteli tedarik anlayışı ile Türkiye’nin en güvenilir çekici platformu olarak sizlere sunduğumuz hizmetler sadece büyükşehirlerle sınırlı değil! Edirne-Kars, İzmir-İstanbul, İstanbul-Ankara, Ankara-İstanbul, Ankara-İzmir, Bursa-Trabzon ve yurdun her noktasına sağlamış olduğumuz hizmetlerle artık araç taşıtma derdinden sizleri kurtarıyoruz.  Sıradan kâğıt kalem uygulamalarından kaynaklanabilecek unutkanlık temelli problemleri en aza indirmeyi amaçlayan ve yenilikçi bir sistem olan mobil aplikasyonumuz ile araç nakliyesi talebi oluşturmak kadar işlemi yürütmek, takip etmek de çok kolay! Mobil uygulamamız ChekiciApp’i cep telefonunuza yükleyip ücretsiz olarak üyelik oluşturduktan sonra, çekici araçlarına takmış olduğumuz araç takip cihazlarımız sayesinde taşıma sürecinizi anbean izleyebilirsiniz! Takdir edersiniz ki uzun mesafe, kısa mesafe fark etmeksizin hiç tanımadığımız çekicilere emanet ettiğimiz araçlarımızın emin ellerde olması gerekir. Çağımızın en büyük problemlerinden biri olan güvensizlik meselesini, en azından çekici sektöründe tümüyle ortadan kaldırabilmek adına ince eleyip sık dokuyarak titizlikle oluşturduğumuz mobil aplikasyonumuz ve dev çekici kadromuzla 30.000’den fazla aracı kusursuz şekilde yerine ulaştırdık. Sizler için tasarladığımız tüm yenilik ve hizmetlerden yararlanabilmek için ChekiciApp’i cep telefonunuza yükleyip ücretsiz üyelik oluşturarak, uçsuz bucaksız çekici dünyamızda siz de ihtiyacınız olan her çekici hizmetine saniyeler içinde erişebilirsiniz. En uygun fiyatlara en kaliteli hizmeti almak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçin! Ücretlendirme mevzusu ile ilgili detaylı bilgi için "Chekici ile Araç Taşıma Ücretleri Nelerdir?" yazımızı okuyabilirsiniz.


Oto Nakliye İşlemlerim Esnasında Aracımın Güvenliğinden Nasıl Emin Olabilirim?

Bünyemiz çatısında hizmet veren neredeyse tüm firmaların güvenilirliğini test ettik, onayladık! Araçlarınız, %100 sigortalı oto çekici hizmeti ile Çekici güvencesi altında taşınır. Bünyemize kayıtlı tüm firmaların profillerinde kasko sigorta evrakları mevcuttur. Dilerseniz mobil uygulamamız üzerinden, dilerseniz de tedarikçilerimizin kendisinden talep ederek gerekli tüm sigorta evraklarına hızlı şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Misyon ve motivasyon kaynağımız her daim sizin memnuniyetiniz olduğundan aklınıza takılan her türlü soru ve görüşleriniz için 0552 880 3505 numaralı canlı destek hattımızdan 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz. Çağrı ekibimiz aklınızda soru işareti kalmasına izin vermeden tüm sorularınıza ve görüşlerinize yanıt vermek için her zaman hazırdır. Çekici ailesi olarak size birçok alanda kolaylıklar sunmaktayız. İhtiyaca yönelik farklı donanımlara sahip oto kurtarma, oto çekici, şehirden şehre çekici ve pek çok hizmetlerimiz sayesinde, her zaman size en uygun fiyat teklifleri ve çekici araçlarımızla en hızlı çözümlere ulaşmanızı sağlayarak; profesyonellik ilkeleri ve prensiplerimizden ödün vermeden işimizin gereğini yaparız. Tedarikçilerimiz, vadettiği saatte aracınızı teslim alır ve yine aynı şekilde kullanıcılarına teslimatını gerçekleştirir. Rekabetin kıyasıya olduğu teklifler için talep oluşturmaya ne dersiniz? Web sitemizin talep oluştur sayfasına gitme zamanı!


Mobil Uygulamamızı Kullanarak Tüm Avantajlarımızdan Faydalanın!

İddialı iddialı uygulamamız şimdi de cebinizde! Kullanıcılarımıza çekici arama derdine son verdiğimizi her seferinde ifade ediyoruz! Akıllı telefonunuzun uygulama marketi, ister Google Play olsun ister Apple Store isterse Huawei AppGallery! Tüm uygulama marketlerinde Çekici bulunmaktadır. Mobil aplikasyonumuz ChekiciApp üzerinden hiçbir ücret ödemeden üyelik oluşturarak araç nakliyesi işlemleriniz için anında yüzlerce firma ile kontak kurabilir, onlarca fiyat teklifine erişebilirsiniz. Kullanıcılarımız çekici talebinde bulunduktan sadece 5 dakika sonra teklifler yağmaya başlayacak! Talebinizi oluşturduktan sonra ne kadar çok teklif geldiğine siz bile şaşıracaksınız! En avantajlı gördüğünüz teklifi onaylayıp taşıma işleminiz başladıktan sonra ise, uygulama üzerinden aracınızı dilediğiniz zaman takip edebilecek, gönül rahatlığıyla işlemlerinizi sürdürebileceksiniz. Acil durumlarda ise işinizi daha da kolaylaştırmak için tasarladığımız "acil çekici" butonunu kullanabilirsiniz. Çekici (Chekici) içerisindeki firmalar yorum ve puanlama sistemi nedeniyle devamlı diğer firmalarla rekabet halindedir ve bu rekabet hem fiyatlara hem de hizmet kalitesine olumlu olarak yansıdığından, arkanıza yaslanın ve aldığınız kaliteli hizmetin keyfini çıkarın! Çünkü Türkiye’deki en iyi oto kurtarıcıları platformumuzda bir araya topladık. Bu sayede tek tıkla onlarca nakliye firmasına dakikalar içinde erişebilirsiniz. Sistem üzerinden gelen teklifler içinden kendiniz için en uygun olanını seçerek dilediğiniz tarihte araç nakliye işleminizi başlatabilirsiniz. Kaliteli ve uygun hizmet almak istiyorsanız platformumuzu ziyaret etmeniz yeterli. Dilersiniz Çekici ana sayfamız üzerinden binlerce çekiciden teklif almak için ön talep oluşturun, talep formunuzu müşteri temsilcimiz önderliğinde doldurun. Mobil uygulamamız üzerinden ücretsiz üyelik oluşturarak veya 0544 535 50 04 numaralı 7/24 canlı destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Hatırlatmak isteriz ki beklenmedik bir durumla karşılaşmanız halinde ise ChekiciApp üzerinden talebinizi kolaylıkla iptal edebilirsiniz.

 

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!