Nereden
Nereye
Telefon
Bahçelievler ilçesi İstanbul içi ve Türkiye genelinde toplu araç taşıma
Bahçelievler İlçesi Sınırları İçerisinde Oto Çekici mi Arıyorsunuz?
01.02.2021

Bahçelievler, D-100 karayoluna yakın ve birçok ilçeye komşu konumda olması sebebiyle karayolu ulaşımı açısından oldukça yoğun bir ilçedir. Aracınızla, Bahçelievler ilçesinin yanyolu olan D-100 karayolunda seyahat ederken yolda kaldınız ve Bahçelievler oto çekici ile iletişime geçmenin yollarını mı arıyorsunuz? Hemen bize 0544 535 50 04 numaralı iletişim hattımızdan ulaşın. Konumunuza en yakın durumda olan ekip arkadaşımızı olduğunuz konuma yönlendirelim. Her şeyi kolaylaştırdık! İnternetten arama yapmanıza, çekicileri tek tek arayıp fiyat teklifi almanıza gerek yok! içinde bulunduğunuz durumdan çıkmanın kolay bir yolu var! Chekici firması, tüm çekicileri bir araya toplayarak hızlı bir şekilde teklif almanızı sağlayacak mükemmel bir platform oluşturdu! Aracınız çalışmıyor ve bakıma mı gitmesi gerekiyor? Pert kayıtlı bir araç aldınız ve nasıl getireceğinizi mi düşünüyorsunuz? Uçakla seyahat etmeyi tercih edip, aracınızın da gittiğiniz yere getirilmesini mi istiyorsunuz? Neyse ki chekici.com var! Web sitemiz üzerinden giriş yaparak hızlı bir şekilde talebinizi oluşturabilirsiniz. Türkiye’nin İstanbul, İzmir, Ankara, AntalyaBursaAdanaKonyaŞanlıurfa veya hangi ilinde olursanız olun oto taşıyıcıoto çekme hizmeti alabilirsiniz.  


5 Dakikada Gelen Çekici Teklifler: Bahçelievler Araç Çekici Yol Yardım 

Aracınızın arıza yaptıktan sonraki süreci de en az aracınızın arızası kadar sıkıcı bir hal alabiliyor. Aradığınız çekicilerden hizmet alamamanız, fiyatta hemfikir olamamanız ve sektörde güvenilir bir firma olmaması gibi daha nice sorun ile karşılaşabilirsiniz. Bu gibi sorunlarda aracınızı servis veya onarım noktasına çektirme derdi iyice içinden çıkılmaz bir noktaya kadar gelir. Çekiciçekme, araç taşıma hizmeti veren güvenilir firmamız ile tanışın! Aracınız ile ilgili sorunlarda büyük adımlarla size yardım edecek dev bir ekipten yardım almaya ne dersiniz? Üstelik web sitemiz chekici.com veya mobil uygulamamız üzerinden yol yardımın adresi olan Bahçelievler Araç çekici için oluşturacağınız talepler için 5 dakikada gelen çekici teklifler ile gözlerinize inanamayacaksınız. Hızlı, kaliteli ve doğru hizmetin rol oynadığı bu sektörde “Hızlı Teklif, Doğru Çekici” olmanın gururunu yaşıyoruz. Bununla da sınırlı kalmadık! Sadece mobil uygulamamızda bulunan “Acil Çekici Çağır” ile konumunuza en yakın 3 çekici ile iletişim kurabilme şansını sunuyoruz! Hemen mobil uygulamamızı indirerek sizde aracınızı ve seyahatlerinizi garanti altına alabilirsiniz.  


Şehir içi/Şehir dışı Bahçelievler Çoklu/Tekli, Sıfır Oto Taşıma 

Bahçelievler çoklu oto taşımatekli oto taşıma, sıfır oto taşıma ile bölgede hizmet veriyoruz. Ekip arkadaşlarımızla beraber İstanbul ilinin Anadolu yakasını ve Avrupa yakasını ayırt etmeden gece gündüz çalışıyoruz. İlçe sınırları içerisinde galeri sahibisiniz ve oto çekici hizmetimizden günde 1’den fazla faydalanmak istediğinizde çekici talep sınırlamamızı ön onay gerekmeden fırsata çevirebilirsiniz. Şahsi araçlarınızı/aracınızı göndermek istediğiniz zamanda da hizmetimiz emrinizde! Çalışma prensiplerimizin başında müşteri odaklı oluşumuz ile siz değerli müşterilerimizin yol yardım ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak için yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi önemsiyoruz. Güvenli taşımaçekme, çekici işlemleriniz için firmamıza kayıtlı olan her çekicinin garanti şartlarını denetliyoruz. Çalıştığınız tedarikçiden vergi levhasını, taşıma sigortasını ve taşıma kaskosunu talep edebilirsiniz. 


Bahçelievler Araba Kurtarıcı Takibini “Araç Takip Sistemi” ile Yapabilirsiniz! 

Bahçelievler araba kurtarıcı ile aracınızı başka bir şehre göndermek için web sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinden talep oluşturdunuz. Gelen ekonomik fiyatlı tekliflerimizden birini seçerek çekicimiz ile anlaşma sağladınız. Bu adımdan sonra çekicimiz tarafınıza ulaşarak aracınızı teslim aldı ve taşıma süreciniz başladı. Hoşunuza gidecek olan bir fırsatlarımıza bir yenisini daha ekledik! Gönderdiğiniz aracın nerede olduğunu veya başka bir şehirden getirtmek istediğiniz aracın/araçların takibini de sistemimiz üzerinden “Araç Takip Sistemi” ile görüntüleyebilirsiniz.  


Bahçelievler Çekici Firmaları ve Çekici Hizmetleri 

Tüm Türkiye’nin illerinde ve ilçelerinde iddiamızı ortaya koyduğumuz gibi mahallelere de oto çekicioto taşımaoto çekmeçoklu/tekli oto taşımasıfır oto taşımaaraba kurtarıcıaraç çekici yol yardım hizmeti veriyoruz. Bahçelievler ilçesinin; BahçelievlerCumhuriyetCobançeşmeFevzi ÇakmakHürriyetKocasinan MerkezSiyavuşpaşa, SoğanlıŞirinevlerYenibosna Merkez, Zafer mahallerine kadar uzanan hizmet ağı oluşturduk. 7 gün 24 saat istediğiniz zaman yardım alabilirsiniz. Hizmet numaramız olan iletişim hattımızı hemen aramak için 0544 535 50 04 numaralı telefonu tuşlayabilirsiniz. “Kurtarıcı Hizmeti: Esenyurt Hızlı Oto Çekici” hizmetimiz ile bilgi almak için blog yazımızı okuyabilirsiniz. 


Mobil Uygulama veya Web Sitesi Üzerinden Bahçelievler Çekici Talebi Oluşturma 

  • Mobil uygulamamızı indirerek veya web sitesi üzerinden giriş yapın. 
  • İster sistemimize üye olarak isterseniz üye olmadan sonraki adımı takip edebilirsiniz. 
  • Uygulamamız üzerinden “Çekici Talep Et” kısmından talep formu sayfasına yönlendirileceksiniz. (Mobil uygulaması kullanıyorsanız “Nereden-Nereye" kısmından il seçimi yaptıktan sonra talep formu sayfasına yönlendirilirsiniz.) 
  • Talep formundaki gerekli alanları doldurduktan sonra, dilerseniz aracınızın fotoğrafını da yükledikten sonra talep oluşturulur. 
  • Chekici firmamızdan onay almadan günde 1 talep oluşturabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız sonraki talepleriniz için firmamızın onayını beklemeniz gerekir.  
  • Talepleriniz oluştuktan sonra 5 dakikada teklifler gelmeye başlar. Tekliflerinizi mobil bildirim, SMS veya E-posta üzerinden takip edebilirsiniz. 
  • Bahçelievler çekici için oluşturduğunuz talep için ekonomik fiyatlı tekliflerimizden birini onayladıktan sonra çekicimiz ile taşıma süreci için anlaşmış olursunuz. 
  • Çekicimiz ile bağlantı kurarak aracınızı çekicimize teslim ettikten sonra taşıma süreciniz başlar. 
  • Aracınızın konumunu sistemimiz üzerinden “Araç Takip Sistemi” ile takip edebilirsiniz. 
  • Aracınız teslim edildikten sonra sistemimiz üzerinden aracın teslim alındığını onaylamanız gerekir. 
  • Taşıma süreci tamamlandıktan sonra yapacağınız yorum, değerlendirme firmamız ve tedarikçilerimiz için önem arz etmektedir. 
Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!