Nereden
Nereye
Telefon
İstanbul Başakşehir semtinde güvenli oto kurtarma hizmeti
Başakşehir Hızlı Oto Çekici Acil durumlarınızda yanınızda!
01.02.2021

Başakşehir ilçesi; teknik üniversitelere, fuarlara, teknoparklara, 3.köprümüz olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve birçok şirkete yakınlığı ile ulaşımda ön planda olan, Tem otoyolu ile bağlantılı bir ilçedir. Aracınız ile ilgili herhangi bir sorunda trafiğe engel olmayı hangimiz ister? Başakşehir ilçesinde aracınız problem mi çıkardı? Hemen bizi 0544 535 50 04 numaralı telefondan arayabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamız üzerinden konumunuza en yakın noktada bulunan firmamız bünyesine kayıtlı 3 ayrı oto çekici ile iletişime geçebilirsiniz. Arayamıyor musunuz? Sorun değil. Mobil uygulamamızı indirip hızlı bir şekilde talep oluşturabilirsiniz. Chekici firması ile bölgedeki tüm çekiciler bir arada! Araç çekici bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! İnovatif çalışma prensipli, müşteri odaklı hizmetimiz ile sadece İstanbul ilinin tüm ilçelerinde değil Ankara, Gaziantep, İzmir, Antalya ve Türkiye’nin tüm noktalarında hizmet veriyoruz. Arabanızla ile ilgili acil durumlarınızda bir telefon veya bir talep kadar uzağınızdayız. Başakşehir hızlı oto çekici, acil araç çekme zor durumlarda imdadınıza yetişir! Siz değerli müşterilerimize hizmet vermek bizim için onurdur. Hızlı teklif, doğru çekici!


Başakşehir Garantili Çoklu Araç Taşıma ve Yol Yardım Hizmet Noktalarımız

Araç taşıma işi itina, dikkat ve profesyonellik gerektiren bir iştir. Aracınızı bize emanet ederek çekicilerimizden almış oldukları sorumluluğu kusursuz bir şekilde gerçekleştirmesini beklersiniz. Geçmişimizden bu yana gerçekleştirdiğimiz oto taşıtma, çekme işinde hiçbir sorunla karşılaşmadan ilerliyoruz. Sorumluluğumuzun farkındayız! Firma olarak kusursuz bir taşıma süreci gerçekleşmesi için çekicilerimizin garantilerini denetliyoruz. Beylikdüzü ilçesinin Altınşehir, Başakşehir 1. kısım, Başakşehir 2. kısım, Başak, Başakşehir, Güvercintepe, İkitelli OSB, Kayabaşı, Şahintepe, Şamlar ve Ziya Gökalp mahallelerinin tümünde hız kesmeden sıfır komisyon ile hizmet veriyoruz. Tüm Türkiye’nin dört yanında geniş bir ağ oluşturduk. Hizmet noktalarımız ile yolda kalma derdine son veriyor ve çoklu araç taşıma için güvenilir çekici arama külfetinden sizleri kurtarıyoruz! Şehir içi ve şehir dışı fark etmeksizin çoklu araç taşıma işini de üstleniyoruz! İster Başakşehir ilçesinden Muğla veya istediğiniz il, ilçe, mahalleye ister Muğla ilinden ya da herhangi bir semtten Başakşehir ilçesinin herhangi bir mahallesine araçlarınızı kapınızdan alıp taşıyıcıya yükletin ya da kapınıza getirtin! Karar sizin! Hangi şehirde olursanız olun çekici-müşteri buluşmasını hızlı bir şekilde gerçekleştireceğimiz kullanışlı bir platforma sahibiz. Biliyor musunuz? Çoklu araç taşıma ile ekonomik fiyatlarımıza rağmen daha da kar elde edeceksiniz. Başakşehir Garantili Çoklu Araç Taşıma ve Yol Yardım hizmeti almak için 0544 535 50 04 numaralı telefondan bizimle irtibat haline geçebilirsiniz. Web sitemiz ve mobil uygulamamız sayesinde talep usulü gerçekleştireceğiniz yol yardım işlemlerinizde çekicilerimizin rekabetçi teklifleri ve ekonomik fiyatları ile işlem yapacaksınız. Ödeyeceğiniz ücreti sizin seçebileceğiniz ve tüm Türkiye’de hizmet veren bir firma olan chekici.com ile taşıma, çekme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. (Chekici’nin Muğla araç taşıma hizmetleri) hakkında detaylı bilgi almak istemez misiniz?


Başakşehir Sıfır Araç Taşıma ile Aracınız Sıfır Km!

Türkiye’nin herhangi noktasından sıfır araç mı satın aldınız? Adresiniz olan Başakşehir ilçesine ulaştırılmasını mı istiyorsunuz? Hem yol masrafı olsun istemiyor hem de aracınızın kilometre yapmasından mı yakınıyorsunuz? Tüm sorunlarınıza çözüm olmaya geldik! Bu işin ehli olan çekicilerimiz ile henüz tanışmamışsınız demektir! Galeri sahibi olarak endişelenmenize gerek yok! Galerinize sıfır araç taşıtmanın en güvenilir yolu bizim firmamız üzerinden vereceğiniz taleplerden geçiyor. Firmamıza üye olan geniş parkurlu oto taşıyıcı ekibimiz ile garantili yol yardım hizmetinin ayrıcalığından faydalanabilirsiniz. Başakşehir Sıfır Araç Taşıma ile araçlarınız sıfır km olarak adresinize teslim! İstediğiniz gün ve saatte müşteri temsilcimiz ile görüşme sağlamak için 0544 535 50 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Başakşehir Araç Takip Sistemi ile Garanti Şartlarını Genişlettik!

Aracınızı/Araçlarınızı hem garanti hem de gözetiminiz altına aldık! Nasıl mı? Örneğin; Çatalca’daki çiftlik evinizden Başakşehir ilçesinin Altınşehir, Güvercintepe, Şahintepe, Ziya Gökalp veya herhangi bir mahallesine araç getirtmek istiyorsunuz. Şehir içi; hızlı oto taşıma, garantili çoklu çekme olur mu demeyin! Oluyor! Web sitemiz üzerinden veyahut mobil uygulamamızdan giriş yaparak talep oluşturdunuz. Aracınız kapınızdan diğer kapınız olan Başakşehir ilçesine gelene kadar gözünüzün ucunda olarak taşınacak. Sizin için garanti şartlarını genişlettik! Firmamıza kayıtlı olan her çekicilerimizi “Araç Takip Sistemi” ile kontrol etme şansı sunduk. Siz aracınızın İstanbul’un hangi caddesinde, sokağında, semtinde olduğunu kontrol ederken; çekicilerimizde aracınızı varacağı noktaya ulaştırmak için özenle çalışıyor olacak. Başakşehir Araç Takip sistemi ile araçlarınızı garanti altına alarak; taşıma sektöründe, hızlı adamlarla tüm Türkiye’de ilerliyoruz. Sistemimiz üzerinden hizmet verdiğimiz bütün şehirlerden hızlıca teklif almak için talep oluşturabilirsiniz. Nasıl mı talep oluşturulur? Onu da sizler için anlatıyoruz!


Başakşehir 7/24 Acil Çekici Hizmeti için Talep Oluşturma

Tüm platformlarda yerini alan mobil uygulamamızı indirerek veya internet tarayıcınıza chekici.com yazarak işe başlayın. Nereden-Nereye kısmından aracınızı göndermek veya getirmek istediğiniz şehir bilgilerini girerek talep formu sayfasına yönlendirileceksiniz. Gerekli alanlar doldurulduktan sonra talebinizi komisyon, kaparo ve hizmet bedeli olmadan gerçekleştirebilirsiniz. Tekliflerimiz tarafınıza SMS, mobil bildirimler ve E-posta yolu ile ulaşacaktır. Bu aşamadan sonrasını sizlerin tercihine sunduk. Ekonomik fiyatlı tekliflerimizden dilediğinizi seçebilirsiniz. Kolay kullanım özelliği sağlayan platformumuzla size sunduğumuz kaliteli hizmetin keyfini yaşayacaksınız. Talep oluşturamıyor ancak acil oto çekici, araç taşıma hizmeti mi almak istiyorsunuz? Mobil uygulama üzerinden giriş yapmanız gerekiyor. Başakşehir 7/24 Acil Çekici Hizmeti için tarayıcınız olduğunuz konumu algılayarak sistemimiz üzerinden size en yakın konumdaki 3 çekici ile iletişim kurmanız için hazırda bekletiyor olacak. Sağ alt tarafta bulunan “Acil Çekici Çağır” butonuna basarak size yakın konumda olan çekicilerimizin iletişim numaralarına ulaşabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!