Nereden
Nereye
Telefon
Chekici firmasına ait oto çekici arabasının, araç kurtarma hizmeti
Beylikdüzü Oto Çekici, Chekici Tekliflerimizle Yanınızda!
01.02.2021

Yolda mı kaldınız? Aracınızı Beylikdüzü Oto Çekici istikametinden başka il veya ilçeye mi göndermek istiyorsunuz? Oto çekici hizmeti için doğru ve güvenilir adrestesiniz. Hemen 0544 535 50 04’i arayın. Beylikdüzü Oto Çekici , gün ve saat fark etmeksizin uygun fiyatlı çekici tekliflerimizle  yanınızda. İstanbul,Ankara,İzmir,Muğla veya herhangi bir şehirde misiniz? Şartlar ne olursa olsun, size kaliteli bir hizmet vermek için Türkiye’nin herhangi bir noktasında bekliyor olacağız. Kendi bütçenize uygun seferi ve günü seçerek, ekonomik fiyat garantisi ile oto çekici tekliflerimize ulaşmak artık çok basit. Mobil uygulamamız ve web sitemiz üzerinden size uygun taşıma seferlerini online olarak bulabilir, hizmet koşullarını karşılaştırabilirsiniz. Bütçenize uygun teklifi seçmek sizin elinizde! Araç taşımak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Zaman kaybetmeden, istek ve taleplerinizi hızlı bir şekilde çözmek için varız. 


Beylikdüzü Yol Yardım Arkadaşınız ile Tanıştınız mı?

Canımızı sıkan durumlarla ne zaman, nerede karşılaşacağımız belli olmaz. Keyifli bir yolculuğa çıkmışken beklenmeyen bir şekilde aracınız sizi yarı yolda bırakabilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda eşinizi, dostunuzu, belki de yakın bir arkadaşınızı arayıp çözümler üretmeye çalışabilirsiniz. Oysaki endişelenmenize gerek yok. Yeni yol yardım arkadaşınız ile tanışın: Oto çekici,hız garantisiyle yol yardım arkadaşınızdır. İhtiyaç duyduğunuz her an, bu yola baş koyan ekip arkadaşlarımız kısa sürede yanınızda olacaktır. Size ihtiyaç duyduğunuz hizmeti vererek, aracınızı isteğiniz doğrultusunda en yakın servis ve onarım noktasına ulaştıracağız. İstanbul’un neresinde olursanız olun bizi tercih etmeniz doğrultusunda, sizi hızlı bir şekilde buluruz. Siz yeter ki bize ulaşın. Üstelik bize ulaşmak çok kolay. Dilerseniz chekici.com web sitemiz üzerinden ya da tüm uygulama marketlerinde hizmetinizde olan mobil uygulamamızı indirip Beylikdüzü oto Çekici firmaları ile iletişime geçebilirsiniz. Platformumuz hem zaman kazanmanız açısından hem de kendinize uygun teklifi seçebilme açısından size hitap edecektir. Yol yardım ile ilgili tüm sorunlarınızı çözebilmek için dinamik ekibimizle hizmete hazırız. Müşterilerimizin memnuniyeti temel ilkelerimiz arasındadır. Siz talep edin biz gerçekleştirelim. Antalya oto çekici hizmetimiz sizlerle. Bilgi almak için yazımızı okuyabilirsiniz. 


Beylikdüzü Oto Kurtarma

Chekici firması olarak, Beylikdüzü oto kurtarma ekibimizle sizlere hizmet vermek için hazırız. Beylikdüzü ilçesinin herhangi bir mahallesinde misiniz? Adnan Kahveci, Barış, Beylikdüzü OSB, Büyükşehir, Cumhuriyet Mahalleleri ve İstanbul’un tüm semt ve mahallelerin de çekici kurtarıcı hizmeti veriyoruz. Neredeyseniz oraya gelelim. Hızlı araç kurtarıcı yol yardım hizmeti mi almak istiyorsunuz? Hemen 0544 535 50 04 numaralı telefonumuzu arayın. 7 gün 24 saat size hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Gece ve gündüz demeden çalışan kadromuza istediğiniz her an canlı destek hattımızla ulaşabilirsiniz. İster yolda kalmış olun, ister kaza yapmış olun! İçinde bulunduğunuz bu zor durumdan sizi kurtaracak güçlü bir ekibe sahibiz. Bir telefon kadar yakınınızdayız! Siz sadece sakin olun. Hayati tehlikeye sebep olacak önlemlerinizi alıp, bizi arayın. Biz sizin için gerekeni yaparız. Aracınız bize emanet! Siz yarı yolda kaldınız ama biz sizi yarı yolda bırakmayız. Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 


Beylikdüzü Şehir içi/Şehir dışı Çoklu Araç Taşıma

Oto çekici ile araçlarınızı taşımak artık külfet değil! Beylikdüzü çoklu araç taşıma, şehir içi veya şehir dışı  uzun yol çoklu araç gönderileriniz için hizmet vermeye devam ediyor. Galeri sahibi misiniz? Ya da araçlarınızı Türkiye’nin öbür ucuna mı göndermek istiyorsunuz? Bizim için şehir fark etmez. Araçlarınızı dilediğiniz noktadan alıp, istediğiniz noktaya ulaştırırız. Beylikdüzü ilçesinin; Dereağzı, Gürpınar, Kavaklı, Marmara veya herhangi bir mahallesinde olsanız bile bize ulaşmanız yeterli.  Chekici ve ekibi; geniş kurtarma parkuru ile araç, suv veya minibüs fark etmeksizin, talepleriniz doğrultusunda güvenilir hizmet verir. Siz talep edin, biz gerçekleştirmeye devam edelim. Yüzlerce taşıma firmalarından zaman kaybetmeden teklif alabileceğiniz ve kendinize uygun gelen teklifi seçebileceğiniz donanımlı bir platforma sahibiz. Çekicileri ve sizi tek bir platforma buluşturuyoruz. Kapı kapı gezip, çekici arama derdine son veriyoruz. Tek yapmanız gereken mobil uygulamamızı indirip, sizin belirleyeceğiniz bir tarihte talep oluşturmak. Gerisini biz hallederiz. Güler yüzlü ekibimiz ile 7/24 canlı destek hattımıza bağlanarak iletişim kurabilirsiniz. Türkiye’nin neresine olursa olsun, kaç aracınız olursa olsun, araç taşıma işinde size yardımcı olmak için varız. 


Beylikdüzü Sıfır Araç Taşıma

Her türlü çekici hizmeti ile yanınızdayız. Sıfır araç mı satın aldınız? Beylikdüzü Oto Çekici ilçesinden çok mu uzakta? Çok mu meşgulsünüz? Kafanıza takılan tüm sorulara çözüm olmak için varız. Biz aracınızı size getiririz! Ekibimiz ile itina ve özenle bu işte de kalitemizi ortaya koyuyoruz. Güvenli teslimatın tek adresiyiz. Firma olarak desteğimizi sizden esirgemiyoruz. Size uygun tekliflerimiz ile güven içerisinde araç nakliye işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik aklınız aracınızda kalmayacak. Biz değerli müşterilerimiz için her şeyi düşündük. Aracınızı adım adım takip edebileceksiniz. Gerekli desteğin sağlanabilmesi için web sitemiz üzerinden, mobil uygulamamızdan ve 7/24 canlı destek hattımızdan bizimle iletişim sağlayabilir ve talep oluşturabilirsiniz. 


Oto Çekici, Araç Takip Sistemi ile Daha Chekici!

Chekici firması olarak, size sunduğumuz hizmetlerden bir diğeri ise: “Araç Takip Sistemi”. Aklınız aracınızda kalsın istemedik. Profesyonel oto çekici ekibimizle,sizin için aracınızı veya araçlarınızı talebiniz doğrultusunda taşırken bizi dilediğiniz her saat izleyebilirsiniz. Artık aracınız/araçlarınız göz hapsinde! İster Beylikdüzü ilçesinde olun isterseniz Türkiye’nin farklı bir noktasında, size kaliteli ve çekici hizmet vermek için çalışıyoruz. Biz güçlü ekibimizle aracınızı istediğiniz yere çekelim,size bizi takip etmek kalsın. Çekici sizi yolda bırakmaz. İzlenebilir hizmet olmak tercihiniz olmalı.Taleplerinizi kısa sürede oluşturmak için chekici.com web sitemiz üzerinden, ayrıca google play chekici veya appstore chekici mobil uygulamalarımızdan iletişim sağlayabilirsiniz. Bütçenize uygun teklifleri görmek için Çekici Talep EtAraba kurtarma ve çekici yol yardım yanınızda. Çekici hizmet ve güvenilir çekici için hemen arayın: 0544 535 50 04 

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!