Nereden
Nereye
Telefon
Chekici şehiriçi çekicisi çoklu araç taşıyor.
Chekici ile Araç Taşıma Ücretleri Nelerdir?
01.02.2021

Chekici ile Araç Taşıma Ücretleri Nelerdir?
Muğla içerisinden aracınızı Türkiye’nin herhangi bir şehrine götürmenin maliyetini mi araştırıyordunuz? Merak etmeyin! Chekici, araçlarınızı en uygun ve en hesaplı şekilde aracınızı Muğla dan İstanbul Anadolu yakası, İstanbul Avrupa Yakası,Malatya,İzmir, Muğla, Hatay, Adana, Trabzon‘a taşıyor. Sizlerin aracınızı veya araçlarınızı Muğla içerisinden alıp en hesaplı ve en uygun biçimde şehirlerarası araç taşıma gönderimi yapan chekici’nin bu fırsatlarını kaçırmayın. Gönderim ücretleri, sefer bilgileri ve daha birçok sorunuz için bizleri chekici.com adresi üzerinden ziyaret edebilir, 7/24 açık olan canlı desteğimizden bizlere bağlanabilir veya mobil uygulamamızdan bizleri takip edebilirsiniz.
Sizlerin rahatlığı için çalışan chekici, birbirinden farklı teknolojik çözümler sunuyor. Bizlere emanet ettiğiniza araçlarınızı, şehirler arası çoklu araç taşımalarında sizler için hizmete sunduğumuz araç takip sistemi sayesinde, yolculuğunun her anında takip edebileceksiniz. Sizler için mobil uygulamamızda ve web sitemizde, tamamen güvenli ve çok kolay çözümler bulunmaktadır.


Oto Çekici İhtiyacınıza Kurumsal ve Hesaplı Çözümler

Bir galeri sahibi misiniz? chekici.com tam sizin için! Başka şehirlerde bayiileriniz varsa kolayca toplu araç transferleri gerçekleştirebilirsiniz. İzmir, Malatya, Muğla, Hatay, Adana ve Oto Çekici İstanbul şehirlerinden birisine araç nakliyesi yapmanız gerektiğinde paniğe gerek yok. Chekici sizler için bu hizmeti en kolay ve en hızlı biçimde gerçekleştirmek için kuruldu. Chekici sayesinde çoklu araç transferlerinizi yüksek güven ve kaliteyle, minimum ücretle yapabilirsiniz. Artık Muğla'dan başka bir şehire araç göndermek gibi bir derdiniz kalmayacak. chekici.com’un avantajları saymakla bitmez, bu avantajların detayları ve seferlere göz atmak için chekici.com adresini ziyaret edebilir veya sizler için hazırladığımız mobil uygulamayı kullanabilirsiniz.


Yenilikçi Oto Kurtarma Chekici

Chekici.com adresinde sizler için birçok yenilik barındırıyor, emin olun şehirler arası araç taşıma'nın bu kadar kolay olmasına sizler de şaşıracaksınız. Chekici'nin sağladığı fırsatlar sayesinde artık Muğla içerisinden başka bir şehire araç göndermek sizler için sıradan bir iş haline gelecek. Araçlarınızın ve sizlerin Türkiye’ye açılan kapısı Chekici, araçlarınızı maksimum kalite, minumum maliyet ilkesiyle taşır. Her bütçe için uygun çözümler sunan chekici.com’un Şehirler arası çoklu araç taşıma için ne kadar doğru bir tercih olduğunu anlamanız uzun sürmeyecektir. Şehirler arası araç transferinin ne kadar kolay olduğunu görebilmek için chekici.com adresi üzerinden veya sizler için hazırladığımız mobil uygulamamız üzerinden ulaşabilirsiniz.


Hemen Ucuz Oto Çekici Teklifi Al

Araç taşıma, toplu araç taşıma, araç gönderimi, şehirler arası araç taşıma işlerinin öncü firması chekici.com sizlerin hizmetinde. Her bütçeye ve arabaya uygun çözüm chekici.com sayesinde sizlere sunulur. Anında yüzlerce Oto Çekici den teklif almak için Çekici Talep Et sayfamızı ziyaret edebilir ya da öncesinde Araç Nakliyesi fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz. Chekici için araçlarınızın boyutu fark etmez, otomobil, suv veya minibüs fark etmeksizin şehirler arası çoklu araç taşıma yapar. Sizlerin araçlarını yüksek kaliteyle başka şehre taşıyan Chekici, araçlarınızın emniyetini ve güvenliğini sağlayacak, araçlarınızı bizlere nasıl emanet ettiyseniz öyle alacaksınız. Alanında öncü marka olan chekici sayesinde aklınız artık arabanızda kalmayacak. Fırsatlarımızı görmek için ve seferlerimize göz atmak için chekici.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!