Nereden
Nereye
Telefon
Chekici Hatay'ın toplu araç taşımasını yapıyor.
Hatay’dan aracımı en hızlı nasıl başka bölgeye nakledebilirim?
01.02.2021

Hatay’dan aracımı en hızlı nasıl başka bölgeye nakledebilirim? Araçlarınızı en hızlı sürede, en kısa zamanda başka bir şehire taşımak mı istiyorsunuz? Sorun değil! Chekici yanınızda. Onlarca firmasıyla ve Hatay’dan her hafta düzenlediği seferleriyle sizlerin araçlarını en hızlı sürede İzmir, Malatya, Muğla, İstanbul, Adana ve Trabzon şehirlerine taşıyoruz. Artık şehirler arası çoklu taşımak bir zoluk olmaktan çıkıyor. Sefer detayları, firma detayları ve daha birçok bilgi için bizlere chekici.com adresinden, sizler için hazırladığımız mobil uygulama üzerinden veya 7/24 canlı desteğimizden bilgi alabilirsiniz.


Güvenilir Hatay Oto Çekici Firmaları

Chekici.com sayesinde artık şehirler arası çoklu araç taşımacılığında birçok çekici firmasını bir araya getiriyoruz. Hepsi uygulamamız içerisinde bir yorumlama ve puanlama sistemi olduğundan dolayı üst düzey güvenlik ortamı sağlanmış olmakta. Araçlarınızı bizlere emanet ettikten sonra şehirler arası çoklu araç taşıma işleminde takip sistemi sayesinde bizlere teslim ettiğiniz araçlarınızı merak etmeden her an nerede olduğunu görebileceksiniz. Sizlerin güvenliği ve kolaylık için mobil uygulamamız ve internet sitemiz üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde ödeme yapabilmenizi sağlıyoruz. Kredi kartınız veya eft ile kolayca ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Artık aracınızı göndermekten vazgeçtiğinizde çok kolay bir biçimde iptal edebilir, iadenizi alabilirsiniz. Detaylı bilgi için chekici.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Hatay Kurumsal Oto Çekici Hizmeti

Bir galeri işletiyorsanız chekici’nin sağladığı hizmetler tam size göre! Farklı şehirlerdeki bayileriniz arasında rahatlıkla çoklu araçlarınızı taşıyabilirsiniz . Artık çoklu araç taşıma işlemleri sizler için bir yük haline gelmekten çıkacak. Sizler de artık toplu araç taşıma derdi istemiyorsanız bu fırsatlar tam size göre! Hatay içerisinden araç gönderimi yaparakİzmir, Malatya, Muğla, İstanbul, Adana ve Trabzon gibi noktalara dilediğiniz zaman kolaylıkla ulaştırabilirsiniz. Sadece birkaç tıklamayla dilediğiniz yere araçlarınızı taşıma imkanı sunuyoruz! Sizler de hemen chekici.com adresine uğrayın, Hatay içerisinden Türkiye’nin birçok noktasına rahatlıkla çoklu araç taşımanın rahatlığını yaşayın.


Hatay Toplu Araç Taşıma Hizmeti

Hatay içerisinde en iyi araç taşıma,toplu araç taşıma ,araç nakil hizmetleri veren chekici sayesinde Hatay'dan başka şehirlere araç taşımak artık çok kolay, En hızlı şekilde araçlarınızı başka şehirlere taşıyoruz. Artık sizler hiç zahmet etmeden araçlarınızı başka şehirlere gönderebileceksiniz. Şehirler arası araç taşımanın kolaylığına erişebilmek için ve chekici dünyasının sizlere sağladığı avantajlara göz atmak için bizlere chekici.com adresi veya sizler için hazırladığımız mobil uygulamamız üzerinden ulaşabilirsiniz.


Hatay Şehirler Arası Oto Taşıma

Chekici’yi kullanmaya başladığınız zaman çok seveceksiniz. Sitemizi ziyaret ettikten sonra, şehirler arası araç gönderiminin bu kadar kolay olmasına çok şaşıracak, bir o kadar da çok seveceksiniz. Artık Hatay dan farklı şehirlere araç gönderimi yaparken> çok düşünmeyeceksiniz. Kolaylıkla sizler için bu işi yapacağız. Chekici sadece şehirler arası çoklu araç taşımakla kalmıyor, aynı zamanda güveninizi taşıyor. En Yakın Çekici sayfamızdan anında fiyat teklifi alabilir, araçlarınızı güvenle şehirler arası taşıyoruz. Şehirler arası araç taşımanın kolaylıklarına göz atmak için, sefer zamanlarına ve detaylarına ulaşabilmek için bizlere chekici.com adresi üzerinden veya sizler için hazırladığımız mobil uygulama üzerinden ulaşabilir,şehirler arası çoklu araç taşıma hakkında aklınıza takılan soruları 7/24 açık olan canlı desteğimize sorabilirsiniz.


Yeni Nesi Oto Çekici Hizmeti Chekici

Artık chekici sayesinde araçlarınızın boyutları fark etmeden dilediğiniz gibi istediğiniz şehre kolaylıkla yollayabileceksiniz. Bizim için suv, minibüs fark etmez, istediğiniz yere taşırız. Sizlerin bütçesi için en uygun çözüm bulunur, bununla birlikte en uygun çözümle şehirler arası taşınır. Her hafta Hatay Oto Çekici sayfamızdan çoklu araç taşıma seferleri düzenlenmektedir . Bu düzenlediğimiz seferlerin detaylarına bakmak için ve hemen aracınızı toplu şehirler arası taşımak için bizlere chekici.com adresi üzerinden ulaşabilir veya hazırladığımız mobil uygulamayı kullanabilirsiniz.

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!