Nereden
Nereye
Telefon
İstanbulun araç taşıma firması chekici
İstanbul'un En Hızlı Araç Taşıma Firması
01.02.2021

İstanbul en hızlı araç taşıma firması Chekici! Artık bunun için fazla düşünmenize gerek yok, yüzlerce firmasıyla araç nakliyatının öncü firmalarının buluştuğu adres olan Chekici sayesinde araçlarınızı güvenle ve kolaylıkla gönderebilme imkanını sizlere sunuyoruz. Sizler için İstanbul’dan alıyor, Ankara, İzmir, Muğla, Hatay, Malatya, Trabzon ve daha birçok yere en hızlı şekilde araç nakliyesi yapıyoruz. Şehirler arası araç taşımanın en kolay yolu için bizlere web sayfamız üzerinden veya sizler için hazırladığımız mobil uygulamamızdan ulaşabilirsiniz.


İstanbul Şehir İçi/Şehir Dışı Araç Taşıma

İstanbul içerisinden başka bir şehre İstanbul şehir içi araç taşıma ya da İstanbul şehir dışı araç taşıma işlemi gerçekleştirmek üzere işlem yapmak istediğinizde birçok sorunla mı karşılaşıyorsunuz? Şehirler arası araç taşıma talebinizi gerçekleştirmemizin zor olduğunu mu düşünüyorsunuz? Artık böyle bir derdiniz kalmayacak, sizler için şehirler arası araç nakliyatı bütün zorluklarını kaldırıyoruz. Artık sadece tek tuşla İstanbul Oto Çekici sayfamız ile istediğiniz yere araç taşıma işlemi yapabileceksiniz. Her hafta düzenlediğimiz seferler sayesinde araç taşıma hizmetinin en hızlı yolunu sizlere sunuyoruz. Artık şehirler arası araç taşımak sizler için yüksek maliyetli ve çok zaman alan bir iş olmaktan çıkacak, araçlarınızın en iyi dostu olan Chekici, sizlerin yanında.


İstanbul Çoklu Araç Taşıma Hizmeti

Chekici ile İstanbul çoklu araç taşıma işleminizi gerçekleştirirkenaraçlarınızın büyüklüğüne göre operasyon sürecinizi yöneteceğimizden, araç adetiniz, araç tipi ve modeli baz alınarak çekici planınızı yapmaktayız. Artık minibüs, suv ve ticari araçlarınızı dilediğiniz zaman İstanbul içerisinden Ankara, İzmir, Muğla, Hatay, Malatya, Trabzon gibi şehirlere gönderebilirsiniz. Çoklu araç taşımanın kolaylığı sizi çok rahatlatacaktır. Sizler için ürettiğimiz teknolojiler sayesinde en güvenli şekilde araçlarınızı başka bir şehre nakledebilirsiniz. Uzun mesafe araç nakliyatlarında takip sistemi sayesinde aracınızın nerede olduğunu her an görebileceksiniz. Ödemenizi yaparken kredi kartınızla veya eft ile güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.


İstanbul Araç Nakliyesi Hizmeti

Platformumuzu ziyaret ettiğiniz ilk andan itibaren hem çok memnun olacak hem çok şaşıracaksınız. Uzun mesafe araç taşıma taleplerinizi bu kadar kolay oluşturmanız sizleri çok rahatlatacak. Artık İstanbul araç nakliyesi yapmak istediğinizde saatlerce zaman harcayarak büyük maliyet yükünün altına girmek zorunda kalmayacaksınız. Sizler için en hesaplı yöntemi buluyoruz, bu sayede hem zamandan hem cebinizden tasarruf edeceksiniz. Sefer detayları ve daha birçok bilgi için bizlere Chekici Oto Kurtarma web sayfamız üzerinden ulaşabilir, mobil uygulamamızı kullanabilir veya 7/24 açık olan canlı desteğimizi arayabilirsiniz.


Oto Çekici İşlemleriniz, Chekici İle Güvende

İstanbul içerisinden araç taşıma, çoklu araç taşıma işlerinin uzmanı olan Chekici, bünyesinde olan işinin uzmanı firmalarla, her hafta düzenlediği araç nakliye seferleriyle ve uygun fiyatlarıyla adeta göz kamaştırıyor. Bir galeri sahibiyseniz eğer platformumuz tam size göre! Artık şehirler arası farklı bayileriniz arasında tekli araç taşıma/çoklu araç taşıma işlemi yapmak çok zahmetsiz. Sizler de İstanbul içerisinden herhangi bir lokasyona araç nakliyatı yapmak istiyorsanız sizler için araç nakliyatını zahmetsiz ve hesaplı kılıyoruz.


Şehirler Arası Araç Taşımacılığı

Artık İstanbul içerisinden araç taşıma, çoklu araç taşıma, araç nakliyesi gibi işlemler çok daha kolay. İşimizi güvenlik, kolaylık ve sürat üzerine kuran firmamız sayesinde artık boyutu fark etmeksizin şehirler arası araç taşımacılığı yapabilirsiniz. Şehirler arası oto çekici, Uzun mesafe araç taşımacılığının bütün kurallarını yeniden oluşturuyoruz. Uzun mesafe araç nakliyatının ne kadar kolay olduğunu görmek için, sefer detaylarını incelemek için ve daha birçok bilgi için bizlere Chekici web adresi üzerinden veya mobil uygulamamızdan ulaşabilir, sormak istediklerinizi canlı desteğimiz üzerinden sorabilirsiniz.

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!