Nereden
Nereye
Telefon
Anadolu ve Avrupa yakası İstanbul araç taşıma Chekici
İstanbul Hızlı Oto Çekici ve Kurtarma Yol Yardım
01.02.2021

“Hızlı Teklif, Doğru Çekici” sloganı ile çıktığımız bu yolda, doğruluk ve güvenilirlik politikamızla tüm Türkiye’de “hızlı oto çekici, oto kurtarma, yol yardım” hizmetini ön plana çıkarıyoruz. Genellikle geç saatte yapılan yolcuklar yola çıkmadan önce akla bazı soruların takılmasına sebebiyet verir. Firmamız sayesinde şüphe duymadan seyahat etmek sizin için imkânsız olmaktan çıkacak. İstediğiniz saatte yola çıkmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Tabi ki yolda kalmanızı istemeyiz. Bilmenizi isteriz ki tüm yol boyunca aracınız ile ilgili sorunlarda profesyonel ekibimiz bir telefon kadar uzağınızda. Hemen 0544 535 50 04 numaramızı arayıp, sorununuzu çözmemiz için yardım talep edebilirsiniz. Yolculuğunuza istediğiniz saatte çıkabilmenin özgürlüğü İstanbul Oto çekici sayesinde artık çok daha kolay. Üstelik İstanbul’un sadece belli noktalarında hizmet vermiyoruz. Tüm Anadolu ve Avrupa yakasında firmamıza kayıtlı lisanlı ve garantilerini denetlediğimiz çekicilerimiz ile garantili oto çekici, oto kurtarma, yol yardım hizmeti alabilirsiniz. Hemen talep oluşturmak için mobil uygulamamızı indirebilir veya chekici.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


İstanbul Acil Oto Çekici, 7/24 Çekici Hizmeti ile Yanınızda!

Kaza ve hararet yüzünden İstanbul trafiği daha da çekilmez bir hale geliyor. Benim başıma gelmez demeyin. Hiç ummadığınız anda: “Hay aksi! İstanbul’un trafiği yüzünden aracım hararet yaptı. Şimdi ben ne yapacağım?” diyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda telefonunuzu elinize alıp çekici arama derdine düşeceksiniz. Üstelik trafiğe engel olmuş olmakta canınızı oldukça sıkacak. Sakin olun! Sizi bu dertten kurtaracak çekici hizmeti için doğru adrestesiniz. İstanbul acil oto çekici, bünyesi altındaki çekici firmaları ile size sadece mesai saatleri içerisinde değil 7/24 hizmet veren dev kadrosuyla soluksuz hizmet veriyoruz. Bize ulaşmak için hemen arayın: 0544 535 50 04


İstanbul Garantili Araç Çekici İhtiyacı

İnternetten İstanbul garantili araç çekici arama zahmetine girmeden uygulamamız sayesinde tüm çekicilere kolaylıkla erişim sağlayabilir, yol yardım hizmeti alabilirsiniz. Günün dilediğiniz her saati; İstanbul trafiğinde aracınızın bozulması, kaza ya da aracınızın sizi herhangi bir sorundan dolayı yolda bırakmasından dolayı yardım alabileceğiniz ekip arkadaşlarımız sizinle olacaktır. Tek yapmanız gereken web sitemiz ya da mobil uygulamamız üzerinden kriterlerinizi karşılayan bir talep oluşturup, talebinize uygun teklifler gelmesini beklemek! Tekliflerinizi mobil uygulama bildirimlerimizden, SMS ve e-posta üzerinden takip edebilirsiniz. Bu aşamada gelen her bildirim ile tedarikçilerimizin sizler için rekabet halinde olduğunu göreceksiniz. Bütçenize uygun teklifi seçmek tamamen sizin elinizde. Zaman ve bütçe tasarrufu sağlayan platformumuz ile hizmette sınır tanımıyoruz. İstanbul’un AdapazarıBeşiktaşSarıyerBeykozTuzlaÜmraniye, Kartal, Zeytinburnu, Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa ya da herhangi ilçe veya mahallesinde misiniz? Nerede olursanız olun ekibimiz talebiniz doğrultusunda hızlı bir şekilde aracınızı kurtarmak için harekete geçer. Aracınızı gerekli servis ya da onarım noktasına ulaştırır. Kullanışlı platformumuzla tüm çekici firmalarını sizlerle buluşturan uygulamamızdan hızlı oto çekici hizmeti almak sizler için zaman kaybı ve zahmet olmaktan çıkacak. Aracınızın güvenli bir şekilde çekilmesi için tedarikçilerimizin garanti şartlarını da sizler için denetliyoruz. Araç çekici ihtiyacı ve oto kurtarma hizmetimizden Türkiye’nin istediğiniz noktasından faydalanabilirsiniz. Büyükçekmece Acil Oto Çekme ve Çekici Firmaları hakkında bilgi almak için yazımızı okuyabilirsiniz.


İstanbul Şehir içi/Şehir dışı Tekli ve Çoklu Oto Taşıma

Çekici firması olarak çözüm odaklı ekip arkadaşlarımız ile size daha iyi hizmet verebilmek için günün her saati hız kesmeden çalışıyoruz. Siz müşterilerimizin memnuniyeti ve talepleri bizim için ilk sırada yer alıyor. İstanbul şehir içi ve şehir dışı çoklu oto taşıma hizmeti ile de rakiplerimiz arasında farkımızı ortaya koyuyoruz. Fiyatlandırmasını ve kalitesini bilmediğiniz çekiciler ile mağdur durumda olmayı hangimiz tercih eder ki? Biz sizin için tek bir platformda, kolay kullanım özelliğiyle tüm çekicileri bir araya topladık. Ekonominize uygun olan teklifi seçmeniz içinde tedarikçilerimize rekabet fırsatı sunduk. İster tekli oto çekici ister çoklu oto çekici tercihiniz olsun aklınız fiyatlandırmada kalmayacak. İstanbul ilinin GüngörenEsenlerÇekmeköyKağıthaneSancaktepeŞileÜsküdarÇatalca, Kartal ilçelerinden ya da diğer bölgelerinden Türkiye’nin istediğiniz noktasına tekli ve çoklu oto taşıma yapabilirsiniz. Aracınızın kaskosunun olmamasından veya zarar görmesinden endişe duymanıza gerek yok. Garantili ve bu işte uzmanlaşmış çekicilerimiz aracınızı sağ salim istediğiniz yere teslim eder. Web sitemiz üzerinden bize ulaşabilir, canlı destek hattımızdan 7 gün 24 saat yardım alabilirsiniz. Hizmette ve kalitede sınır tanımıyoruz. Hızlı teklif, doğru çekici her zaman daha çekici!


Araç Takip Sistemi ile Gözünüz Aracınızda!

Şehir içi ve şehir dışı fark etmeksizin aracınız/araçlarınız talebiniz doğrultusunda çekici ekibimize emanet! Size hak ettiğiniz hizmeti verebilmek için de gözünüz “Araç Takip Sistemi” ile aracınız üzerinde olsun istedik. Araç takip sistemini, bünyemizdeki çekici firmalarına takarak güvenilir hizmet politikamızı ortaya koyduk. Bu sayede siz aracınızı kontrol edebilecek bizde sahadaki çekici firmalarımız ile müşteri memnuniyeti ile ilgili problemleri denetleyerek size daha iyi bir hizmet vermek için sürekli çalışıyor olacağız. Her zaman oto çekici, oto taşıyıcı, yol yardım ile ilgili süreçte yanınızda olan ekibimiz ile herhangi bir probleminiz olmadan bu süreci yönetmeye özen gösteriyoruz. Çünkü biz sizler için her şeyi düşündük! Tüm süreci izleyerek aracınızın harita üzerinde hangi ilde, ilçede, caddede veya sokakta olduğunu görebilirsiniz. Çalışkan, dinamik kadromuz sadece İstanbul’un tüm yakasında değil AnkaraİzmirMuğlaSamsunAntalya illerinde ve tüm Türkiye’de acil çekici hizmeti ile bir telefon uzağınızda. İsterseniz telefonunuza numaramızı kaydedebilir, aracınız ile ilgili tüm acil durumlarınızda bize ulaşabilirsiniz. Bize ulaşmak için 0544 535 50 04 numaralı telefonu arayabilir, web sitemizden ve mobil uygulamamızdan talep oluşturabilirsiniz.

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!