Nereden
Nereye
Telefon
Chekici İzmir'den şehirler arası toplu araç taşıması.
İzmir'de Şehirler arası aracımı nasıl gönderebilirim?
01.02.2021

İzmir'de Şehirler arası aracımı nasıl gönderebilirim?
Aracınızı veya araçlarınızı İzmir'den başka bir şehire mi göndermek istiyorsunuz? Artık dert değil, Chekici sayesinde araçlarınız güvenli ve hızlı bir şekilde şehirlerarası taşınır. Sizler için toplu araç taşıma işleriniz güvenle, anlaşmalı tedarikçilerimiz ile birlikte yapılır. Araçlarınız Ankara, İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu, Malatya, Muğla, Hatay, Adana ve Trabzon illerine güvenli ve uygun bir şekilde taşınır. Bu hizmetlere chekici.com adresimiz üzerinden veya chekici mobil uygulamamız üzerinden ulaşabilirsiniz. Bütçenize uygun tedarikçilerimizin siz özel müşterilerimize özel fiyatlarıyla birlikte Chekici sayesinde artık sizler şehirlerarası toplu araç taşımanın rahatlığını yaşayacaksınız.


İzmir'de İller Arası Oto Transfer Hizmeti

Chekici olarak sağladığımız kolaylıklar bitmez. Siz değerli müşterilerimiz için en kaliteli, en güvenli ve en uygun araç taşıma tedarikçilerini bünyesinde bulundurması yetmez. Bunun yanında sağladığı bir çok yenilik ve kolaylık var. Chekici sayesinde toplu araç taşıma ile gönderdiğiniz araçlarınızın anlık olarak nerede olduğuna dair bilgileri görebilir, istediğiniz tarihe rezervasyon yapabilir ve kredi kartı, eft ödeme seçeneklerinden birisini kullanarak ödemenizi yapabilirsiniz. Tabii bunların hepsiyle birlikte sağlanan zaman tasarrufu da Chekici'nin toplu araç taşıma hizmetinin avantajlarından sayılır. Ayrıca acil bir işiniz mi çıktı? Chekici için hiç fark etmez. Çoklu araç taşıma rezervasyonunuzu kolayca iptal edip, iade alabilirsiniz.


İzmir'de Kurumsal Oto Çekici

Bir galericisiniz ve araçlarınızı İzmir'den İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu, Malatya, Muğla, Hatay, Adana ve Trabzon illerinden birisine toplu araç taşıma mı yaptırmak istiyorsunuz ama nereyi tercih edeceğinizi bilmiyor musunuz? Artık bunlar dert değil. Chekici sayesinden bir çok müşteri dostu toplu araç taşıma şirketinin seferlerine rezervasyonunuzu yapın. Kaliteli toplu araç taşıma hizmetinin keyfine sizde varın. Şehirlerarası toplu araç taşıma artık sizler için bir dert değil, Chekici ile birlikte bir keyif haline gelsin. Chekici ile tek yapmanız gereken sefer havuzundan bir sefere rezervasyonunuzu yapmak ve ardından toplu araç taşımanın rahatlığını yaşamak.


İzmir Çoklu, Hesaplı Oto Çekici

Chekici ile çoklu araç taşıma yaptırdığınız zaman ilk fark edeceğiniz şey araç taşımanın gerçekten bu kadar kolay olup olamayacağı olacak. Çünkü chekici olarak en uygun, en kaliteli ve en hızlı çoklu araç taşıma hizmetini biz veriyoruz. Bu hizmeti mobil uygulamamız sayesinde telefonunuza kadar getiriyoruz. Şehirdışı araçlarınızın toplu taşıma hizmetinizi chekici olarak üstleniyoruz. Çoklu araç taşıma hizmetini bizden aldığınızda tasaruflu ve kaliteli bir seçim yaptığınızın farkına varacaksınız. Uygun taşımanın adresinin Chekici olduğunu sizde anlayacaksınız. Bizlere websitemizden veya mobil uygulamamız üzerinden ulaşın araçlarınız için en uygun güzergahı ve seçenekleri Chekici ile birlikte çoklu şehirlerarası araç taşımasını yapalım.


İzmir Ekonomik Oto Kurtarma

İzmir'den araç taşıma, toplu araç taşıma, çoklu araç taşıma ve nakil hizmetleri sunan Chekici firmamız birden fazla olan tedarikçi sayısıyla birlikte fazla sayıdaki araçlarınızı aynı anda belirttiğiniz noktadan İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu, Malatya, Muğla, Hatay, Adana ve Trabzon illerine ulaştırma konusunda sizlere hizmet sunmaktadır. Çift katlı araç taşıma hizmetinden iki aracınızı aynı anda taşıyan araçlarımıza kadar geniş bir araç parkına sahibiz. İzmir çoklu araç taşıyıcı hizmetleri için lütfen Chekici ile iletişime geçin. Çünkü Chekici ile artık çoklu araç taşıma bir panik sebebi değil. Bir pratik çözüm ve yenilik olmak ile birlikte gelen rahatlıkla sonuçlanacağını belirtmemiz gerekir. Şaşırtıcı derecede uygun fiyatlarımızı görmek için, Çekici Talep Et.


Kamyon veya Binek Oto Çekici İzmir

Chekici ile çoklu araç taşıma yaptırdığınız zaman araçlarınızın büyüklüğü ve modelinin herhangi bir önemi olmadan taşıma işleminin araca ve araçlarınıza uygun bir şekilde yapıldığına şahit olacaksınız. Bu sayede nakliye işlemi sorunsuz bir şekilde tamamlanacak ve sizde Chekiciyi seçtiğiniz için toplu araç taşımanın keyfini yaşayacaksınız. İzmir Oto Çekici sayfamızdan düzenli araç taşıma seferlerimiz olup binek otomobil, jeep, kısa minibüs gibi araçlarınızı çeşitli toplu araç taşıma yöntemlerimiz ile güvenli bir şekilde düzenli olarak taşıyoruz. Uzun yıllardır bu işi yapan Chekici çalıştığı tedarikçilerini siz müşterilerimizin memnun kalacağı bir çoklu araç taşıma hizmeti alabilmesi için özenle seçiyor ve memnun kalacağınız bir çoklu araç taşıma hizmetini Chekici'de size garanti ediyor.

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!