Nereden
Nereye
Telefon
İzmirin en hızlı araç taşıma firması chekici
İzmirin en güvenilir uzun mesafe çoklu araç taşıma firmaları
01.02.2021

İzmir içerisinden uzun mesafe araç nakliyatı firması bulmakta güçlük mü çekiyorsunuz? Artık böyle bir sorununuz kalmayacak! chekici.com adresine girdiğiniz andan itibaren en kolay ve en hızlı uzun yol araç nakliyatı firmalarına rahatlıkla erişebileceksiniz. Artık uzun yol araç nakliyatı yapmak için saatlerce vakit ve enerji harcamanıza gerek kalmadan web sitemiz üzerinden dilediğiniz zaman en uygun fiyatlarla yapabileceksiniz. Sizler için İzmir içerisinden Ankara, İstanbul, Muğla, Hatay, Malatya, Trabzon ve Türkiye’nin daha bir çok iline jet hızıyla şehirler arası araç nakliyatları gerçekleştiriyoruz. İzmir içerisinden araçlarınızı teslim ederek Ankara, İstanbul, Muğla, Hatay, Malatya, Trabzon veya başka bir noktadan almak istiyorsanız cebinize uygun en avantajlı fiyatlarla chekici.com adresinden kolaylıkla araç nakliyatı yapabilirsiniz. Artık sadece tek bir tuşa basarak çoklu araç nakliyatı gerçekleştirebilmenin keyfini yaşayacaksınız. Her hafta düzenlediğimiz seferlerimiz sayesinde istediğiniz zaman dilediğiniz şekilde araç taşıma işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir, sizler için hazırladığımız mobil uygulamayı kullanabilir veya sizler için 7/24 kesintisiz hizmet veren canlı desteğimizden bilgi alabilirsiniz.


Her Türlü Bütçe İçin Oto Çekici Uygulaması

Chekici ile uzun yol araç taşıma yaparken araçlarınızın ve bütçenizin büyüklüğünün bir önemi yoktur. Artık minibüs, suv, ticari araçlarınızı dilediğiniz zaman kolaylıkla şehirler arası nakledebilirsiniz taşıyabilirsiniz. Sizler için ürettiğimiz çözümler ve sunduğumuz teknolojiler sayesinde çoklu araç taşımak için saatlerce uğraşıp para harcamanıza gerek kalmayacak. Araçlarınızı bizlere emanet ettikten sonra sizlere sunduğumuz araç takip sistemi sayesinde araçlarınız şehirler arası taşınırken sizler de dilediğiniz zaman nerede olduğunu görebileceksiniz. Ödemelerinizi web sitemizden ve mobil uygulamamızdan kredi kartınızla veya eft ile yapabilirsiniz. chekici.com adresini ilk kez ziyaret ettiğiniz an çok şaşıracaksınız, uzun yol araç taşımanın bu kadar kolay olması sizleri çok şaşırtacak, bunların yanında artık şehirler arası araç taşımak için vakit ve para kaybı yaşamayacak olmanıza çok sevineceksiniz. Sizler için her hafta düzenlediğimiz seferler sayesinde artık uzun yol araç taşımayı bir marketten alışveriş yapmaktan daha kolay hale getiriyoruz. Artık sizler istediğiniz şehire konforla giderken araçlarınızı nakletmenin derdini yaşamayacaksınız. Uzun yol araç taşımanın kolaylıklarını görmek için ve uzun yol araç taşımanın çekici ile avantajlarını keşfetmek için bizleri web sitemizden veya sizler için hazırladığımız mobil uygulamadan ziyaret edebilirsiniz.


İzmir'in En Güvenli Oto Çekici Firması

İzmir’in en güvenilir araç taşıma, toplu araç taşıma, çoklu araç nakil, uzun mesafe çoklu araç nakil, şehirler arası araç nakil firmalarıyla çalışan chekici.com sayesinde en güvenli şekilde araçlarınızı başka şehirlere nakledebileceksiniz. Platformumuzu ziyaret ettiğiniz andan itibaren artık “İzmir’den başka şehre nasıl bu kadar aracı nakledeceğim?” derdiniz kalmayacak, bunun yerine tek yapmanız gereken ne zaman ve nereye araçlarınızı nakledeceğinizi düşünmek olacak. Bizlere İzmir den teslim ettiğiniz araçlarınızı Ankara, İstanbul, Muğla, Hatay, Malatya, Trabzon gibi şehirlere en hızlı şekilde ulaştırıyor, mesafeleri kaldırıyoruz. Araçlarınızın Türkiye’ye açılan kapısı olan platformumuz sayesinde araç taşıma, toplu araç taşıma, çoklu araç nakil, uzun mesafe çoklu araç nakil, şehirler arası araç nakil konusundaki bütün dertleriniz tamamen bitecek. Kolaylığın, güvenliğin ve süratin buluştuğu adres olan platformumuz sayesinde bütün hizmetleri en uygun fiyatlarla alacaksınız. Çalıştığımız onlarca firmayla birlikte her hafta düzenlediğimiz seferler sayesinde artık araçlarınızın boyutları fark etmeksizin dilediğiniz zaman kolayca uzun mesafe çoklu araç nakil yapabileceksiniz. Platformumuzun sizlere sağladığı ayrıcalıklara göz atmak için, uzun mesafe çoklu araç nakil en güvenli yolları için ve sefer detayları için bizlere chekici.com web sayfamız üzerinden ulaşabilir, mobil uygulamamızı kullanabilir veya sorularınızla birlikte canlı desteğimizden yararlanabilirsiniz.

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!