Nereden
Nereye
Telefon
Bağcılar ilçesinden şehir içi/şehir dışı oto çekme talebi
Kaliteli ve Güvenilir Hizmet için Bağcılar Oto Çekici ve Kurtarıcı
01.02.2021

Bağcılar; Tem otoyolunun Otoyol-2 uzantısı ile D-100 karayolunun güneybatı/kuzey-doğu cephesi arasında kalan, ulaşım yönünden bağlantı görevi gören İstanbul ilçesinin en kalabalık üçüncü ilçesidir. Ulaşımda; önem arz eden karayolların, ilçenin içinden geçmesi sebebiyle trafik akışı aksaksız bir şekilde gerçekleşmelidir. Kurtarıcı hizmetimiz ile aksaklık anınıza yetişmek için varız! Hemen arayın: 0544 535 50 04. Artık aracınız ile yolda kaldığınızda; aracınızı yol kenarına çekip ne yapacağınızı düşünmeden, en yakın servis ya da onarım noktasını internetten arama derdine düşmeden aracınızı hangi çekicinin taşıyacağının stresini yaşamadan çekici hizmeti alabileceksiniz! Düşünmek ve araştırmak zorunda değilsiniz! Yolda mı kaldınız? Bizi arayın! Aracınızı taşıyacak çekici mi arıyorsunuz? Bizi arayın! Kaliteli ve güvenilir araç çekici nerede mi bulurum diyorsunuz? Bizi arayın! İlçe sınırları içerisinde Bağcılar Oto Çekici ve Kurtarıcı hizmeti almak için web sitemiz üzerinden veya mobil uygulamamızdan talep oluşturabilirsiniz. Sistemimiz üzerinden talep oluşturduktan sonra çekicilerimizden 5 dakika içerisinde teklif almaya başlarsınız. Çekici ile müşteri buluşmasının kısa sürede gerçekleştiği dev platform olma özelliğine sahibiz! Talep oluşturmakla zaman kaybetmek istemiyorum, ekonomik fiyatlı çekici tekliflerinizi görmeden hemen çekici iletişim numarasına erişmek istiyorum derseniz sadece mobil uygulamamızda geçerli olan “Acil Çekici Çağır” butonuna basmanız yeterli. Konumunuza en yakın 3 çekicinin iletişim numarasına erişerek hizmetimizden faydalanabilirsiniz. 


Şehir İçi/ Şehir Dışı Bağcılar Çoklu/Tekli Oto Taşıma Hizmeti 

Sadece İstanbul ilinin Anadolu ve Avrupa yakasında değil, Türkiye’nin Ankaraİzmir, BursaAntalyaAdanaKonyaŞanlıurfa, Gaziantep ili ve tüm illerinde çekicitaşıma hizmeti veriyoruz! Bağcılar ilçesindeki konumuzdan şehir içi veya şehir dışı fark etmeden Bağcılar çoklu oto taşıma veya Bağcılar tekli oto taşıma ile Türkiye’nin herhangi bir noktasına araç/araçlar mı göndermek istiyorsunuz? Ya da aracınızı/araçlarınızı Türkiye’nin farklı noktasından dilediğiniz konuma getirtmek mi istiyorsunuz? O halde talep sizden, teklifler bizden! Firmamıza vergi levhası, taşıma sigortası ve taşıma kaskosu ile kayıtlı olan doğru çekicilerden hizmet almak için mobil uygulamamız veya web sitemiz üzerinden talep oluşturun. Siz talep edin biz aracınızı istediğiniz tarihte adresinize ulaştıralım. İster galeri sahibi olun ister şahsi araçlarınızı gönderen/getirten kişi olun, çoklu araç gönderimleriniz için tasarruf edebileceğiniz tekliflerle tanışma zamanınız geldi! “Konya uzun mesafe araç nakliye hizmeti sağlayan firmalar”  ile ilgili bilgi almak için yazımızı okuyabilirsiniz. 


Bağcılar Sıfır Araç Taşıma, Araç nakliye için de bizi tercih edin! 

Bağcılar araç nakliye, sıfır aracınızı/araçlarınızı kapınızı kadar getirsin ister misiniz? O halde Bağcılar sıfır araç taşıma için sistemimiz üzerinden talep oluşturma zamanı! İtinalı ve profesyonel kadromuz ile aracınız/araçlarınız sorunsuz bir şekilde kapınızda! Üstelik aklınız sıfır aracınızda da kalmayacak! “Araç Takip Sistemi” ile aracınızın taşımanakliye sürecinde hangi ilde, ilçede olduğunu görüntüleyebilirsiniz. Şaka değil gerçek! İçiniz rahat bir şekilde oto çekicioto taşıma keyfini göz önünde tutarak sürdürebilirsiniz. 


Bağcılar Yol Yardım Hizmeti Noktalarımız 

İlçe içerisinde; 100. Yıl15 TemmuzBağlarBarbarosÇınarDemirkapıFatihFevzi ÇakmakGöztepe, GüneşliHürriyetİnönü, Kazım KarabekirKemalpaşaKirazlı, MahmutbeyMerkezSancaktepeYavuz Selim, YenigünYenimahalle ve Yıldıztepe mahallesi ile Bağcılar yol yardım hizmeti noktalarımızı ilçenin tüm mahallelerine kadar hizmet verebileceğimiz şekilde oluşturduk. Tüm mahallelerden araç taşıtmak için talep oluşturabilirsiniz.


Bağcılar Oto Çekme Talebi Nasıl Oluşturulur? 

Bağcılar ilçesine ve Bağcılar ilçesinden şehir içi/şehir dışı oto çekme talebi oluşturmak için yapabileceğiniz üç yol var. Mobil uygulama üzerinden ya da web sitemiz üzerinden talep formu doldurarak veyahut 7/24 canlı destek hattımız olan 0544 535 50 04 telefon numarasını arayarak Bağcılar Oto ÇekiciTaşıyıcı Yol Yardım talebi oluşturabilirsiniz. 

Mobil Uygulamamız Üzerinden Talep Formu Oluşturma 

  • Tüm platformlarda yerini alan Chekici-çekici” mobil uygulamamızı telefonumuza indirin. 
  • Mobil uygulamamız üzerinden giriş yapın. “Hemen Üye Ol” kısmına tıklayarak “Müşteri ol” seçeneğini seçtikten sonra “Ad Soyadı-Telefon-Şifre” kısımlarını doldurarak üye olun. (Üye olmadan da işleminize devam edebilirsiniz.) 
  • “Çekici Talep Et” kısmından çekici talep formunu (taşıma tarihi, başlangıç konumu, bitiş konumu, açıklama, araç tipi gibi alanları) doldurarak Bağcılar oto çekici talebinizi oluşturabilirsiniz. İlk talebiniz firmamızın onayına düşmeden direkt olarak onaylanır. 
  • Çekicilerimizden gelen tekliflerinizi “Menü-Taleplerim” kısmından, SMS veya E-posta üzerinden takip edebilirsiniz. 
  • Uygulamamız üzerinden oto çekici, sıfır araç taşıma, çoklu araç taşıma, tekli araç taşıma, oto kurtarıcı, araç nakliye işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Web sitemiz üzerinden Talep Formu Oluşturma 

  • Web sitemiz üzerinden ana sayfaya gelin.
  • Menüde bulunan “Talep oluştur” kısmından gerekli alanları doldurduktan sonra talep oluşturabilirsiniz. 
  • Dilerseniz ana sayfa üzerinde bulunan “Binlerce Çekiciden Teklif Al” kısmından hızlı bir şekilde ön talep oluşturabilirsiniz. 
Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!