Nereden
Nereye
Telefon
Küçükçekmece güvenilir araç taşıma firması
Küçükçekmece Güzergahında Garantili Oto Çekici Hizmeti
01.02.2021

Küçükçekmece, D-100 ve Tem otoyolu güzergâhında trafik açısından oldukça yoğun bir ilçedir. Otomobilinizle seyahat etmek kimi zaman çekilmez bir hal alır. Yola çıkmadan önce ne gibi sürprizler ile karşılaşacağımızı hesaba katmak hangimizin aklına gelir ki? Trafiğin yoğun olduğu bu bölgede aracınızın sizi yarı yolda bırakması halinde 0544 535 50 04 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz. Olduğunuz konuma en yakın istikametteki hizmet noktamız size hızlı bir şekilde erişim sağlar. Küçükçekmece ilçesinde yolda mı kaldınız? İşte tam bu noktada devreye giriyoruz! Küçükçekmece garantili oto çekici ekip arkadaşlarımız gece ve gündüz ayırmadan hizmetinizde. Üstelik İstanbul’un tüm Anadolu ve Avrupa yakasında da Oto çekici, Araç çekme hizmeti vermekteyiz. Mobil uygulamamızı indirerek aracınızın size yapacağı sürprizlere hazırlıklı olabilirsiniz. İstanbul şehir içi ve şehir dışı araç çekici hakkında detaylı bilgi almak için İstanbul Hızlı Oto Çekici ve Kurtarma Yol Yardım yazımızı okuyabilirsiniz. Yolları, yolculuklarınız yarıda kalmasın diye garanti altına aldık. Garanti şartlarını denetlediğimiz geniş parkurlu garantili oto çekicilerle çalışarak güven politikamız ile iddiamızı ortaya koyan öncü firmaların başında yer alıyoruz.


Küçükçekmece ilçesinde Otomobil kurtarıcı Yol Yardım Hizmeti mi aradınız?

Hafta sonu şehrin kalabalık oluşundan sıkılıp küçük bir kaçamak yapmak istediniz. İlçenin adını lagün gölünden aldığı yere doğru seyahat ederken aracınız teknik bir arıza sinyali verdi ve Küçükçekmece ilçesinde otomobil kurtarıcı yol yardım hizmeti mi aradınız? Sizden yapmanızı istediğimiz tek şey aracınızı güvenilir bir yere park edip bize ulaşmanız olacak. Issız bir yerde kaldım diye düşünmeyin. Küçükçekmece otomobil kurtarıcı hizmetimiz Atakent, Beşyol, Cennet, Cumhuriyet, Fatih, Fevzi Çakmak, Gültepe, Halkalı Merkez, İnönü, İstasyon, Atatürk, Kanarya, Kartaltepe, Kemalpaşa, Mehmet Akif, Söğütlüçeşme, Sultan Murat, Tevfik Bey, Yarımburgaz, Yeni ve Yeşilova mahallelerinin tümünde bir telefon kadar yakınınızda. Artık yolda kaldım deme derdine son veriyoruz. Sizler için bu işte ehlileşmiş çekicileri tek bir platformda topladık. Oluşturacağınız taleplerde ödeyeceğinizin ücreti düşünme zahmetine de girmeyeceksiniz! Çekme, Taşıma sektörüne hızlı giriş yaparak sizin adınıza her şeyi planladık. Ekonomik fiyat tekliflerimizden istediğinizi seçmekte özgürsünüz. Siz talep edin! Ekibimiz aracınızı, kaldığınız yerden istediğiniz servis veya onarım noktasına ulaştırsın. Bize web sitemiz üzerinden, mobil uygulamamızdan ve 7 gün 24 saat aktif olan canlı destek hattımızdan dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.


Küçükçekmece Tekli/Çoklu Taşıma işinde de usta!

Araç taşıtmadan önce aracınızı taşıyacak olan çekicinin güvenirliğinden ve bu işte usta olup olmadığından emin olmak isteriz. İnternetten araştırmalarınız sonucunda çekici bulsanız bile endişe duyarsınız. Chekici.com olarak tüm endişelerinizi gidermek için varız! Firmamızın öncülük ettiği çekici-müşteri buluşması bu platformda gerçekleşiyor! Garantili oto çekici hizmeti veren çekiciler ile iş birliği halindeyiz. Şehir içi araç mı taşıtmak istiyorsunuz? Yoksa aldığınız aracı/araçları farklı bir şehirden getirtmek mi istiyorsunuz? Hizmeti bir telefon kadar yakınınıza getirdik. Küçükçekmece tekli/çoklu taşıma işinde usta! Çoklu taşıma ile araç taşıma işleminizi gerçekleştirerek maddi anlamda tasarruf sağlayabilirsiniz. Sistemimiz üzerinden seçeceğiniz tarihte araçlarınızı Küçükçekmece ilçesinden alarak; Antalya, Adana, Gaziantep, Kastamonu, Muğla, İzmir ya da istediğiniz bir şehre itina ile taşırız. Aynı zamanda Türkiye’nin dört bir yanından; ister Samsun olsun ister Manisa, aracınızı/araçlarınızı seçtiğiniz tarihte adresinize getiren dev bir hizmet ile karşınızdayız. Sizi yol ve benzin zahmetinden kurtarıyoruz! Hızlı ve özenli çekicinin adresi! Doğru hizmet ve kaliteden ödün vermeyen ekibimizle bu yolda her geçen gün eklediğimiz yeni fırsat ve olanaklarımızla ilerliyoruz. Siz değerli müşterilerimize hizmet vermeyi kendimize görev bildik! Talep oluşturmak için mobil uygulamamızı telefonunuza indirebilir, canlı destek almak istiyorsanız 0544 535 50 04 numaralı telefonumuzdan irtibat haline geçebilirsiniz.


Küçükçekmece Acil Oto Çekici, Hızlı Araç Taşıma talep Formu nasıl oluşturulur?

Küçükçekmece acil oto çekici, hızlı araç taşıma hizmeti için; mobil uygulamamız, canlı destek hattımız ve web sitemiz üzerinden talep formu oluşturabilirsiniz. Tüm Türkiye’nin il, ilçe ve mahallelerinde hizmet veriyoruz.


Mobil Uygulama Üzerinden Talep Formu Oluşturma

Mobil uygulama üzerinden talep oluşturmak için uygulamamızı telefonunuza indirmelisiniz. Sistemimize üye olarak veya üye olmadan, aracınızı taşıtmak istediğiniz güzergâh ve taşımak istediğiniz tarih ile ilgili sayfaya yönlendirileceksiniz. Gerekli alanları doldurduktan sonra ise talep formu karşınıza çıkacak. Talep formunu eksiksiz doldurarak çekicilerimizden teklif almaya başlayabilirsiniz. Bildirimlerimiz mobil uygulamamız üzerinden, SMS veya E-posta yoluyla tarafınıza ulaşır. Gelen teklifler üzerinden değerlendirme yaptıktan sonra, kendinize uygun olan acil oto çekme teklifini seçebilirsiniz.


Web Sitemiz Üzerinden Talep Formu Oluşturma

Web sitemiz olan Chekici.com üzerinden giriş yapın. Karşınıza çıkan pencereden bulunduğunuz yer olan İstanbul ilini, aracınızı göndermek istediğiniz ili ve tarihi seçtikten sonra talep formu sayfasına yönlendirileceksiniz. Formu eksiksiz doldurduktan sonra Chekici bünyesi altındaki çekicilerden teklif almaya başlayabilirsiniz. Teklifler arasından seçim yaparak Küçükçekmece hızlı araç taşıma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.


7/24 Canlı Destek Hattı: 0544 535 50 04

Yol yardım hizmetimiz için mobil uygulamamız veya web sitemiz üzerinden erişim sağlayamıyor musunuz? Bize 7/24 canlı destek hattı üzerinden erişim sağlayabilir, taleplerinizi tarafımıza iletebilirsiniz.

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!