Nereden
Nereye
Telefon
Esenyurt hızlı, garantili ve uygun fiyatlı yol yardım ve araç taşıma firması
Kurtarıcı Hizmeti:Esenyurt Hızlı Oto Çekici
01.02.2021

Türkiye’nin ve İstanbul’un en kalabalık nüfuslu ilçesinde aracınız yolda mı kaldı? Esenyurt oto çekici, kurtarıcı hizmeti ile yanınızda. Hemen 0544 535 50 04 numaralı telefonumuzu arayın. Yolda kalmayın! Hızlı ulaşım ve kaliteli hizmet! Eğer bizi arayamıyorsanız ya da ilçenin hangi semtinde olduğunuzu bilmiyorsanız WhatsApp canlı destek hattımıza konum göndererek hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Esenyurt ilçesi konum bakımından; kuzeyinde E-6 TEM otoyolu, güneyinde E-5 Karayolu ve Avcılar-Tem bağlantı yolları ile birçok ilçeye komşu olması sebebiyle bulunduğu mevki açısından büyük öneme sahiptir. Araç trafiğinin yüksek olmasından dolayı herhangi teknik bir arıza sebebiyle aracınızın yolda kalması başınızı ağrıtabilir. Ekip arkadaşlarımız olduğunuz bölgeye hızlı bir şekilde gelerek aracınızı en yakın servis ve onarım noktasına götürecekler. Artık yolda kalmayacaksınız. Hızlı oto çekicilerimiz;Ankara, İzmir, Antalya, Manisa, Muğla ve olduğunuz her yerde hizmetinizde. Önceliğimiz Türkiye’nin dört bir ucunda verdiğimiz ile gülen yüzlü müşteriler bırakmaktır. Çekici hizmetimize, chekici.com web sitemiz üzerinden ve mobil uygulamamızdan ulaşıp, talep oluşturabilirsiniz. Araç Kurtarıcı için bize ulaşın!


Esenyurt Acil Oto Çekme,Oto Kurtarma ve Yol Yardım Talebi Nasıl Oluşturulur?

İlk defa mı yolda kaldınız? Ne yapacağınızı mı bilmiyorsunuz? Merak etmeyin! Biz siz yolda kalmayın diye her şeyi düşünüp yola koyulduk bile. Tek yapmanız gereken mobil uygulamamız üzerinden Esenyurt acil oto çekmeoto kurtarma ve yol yardım talebi oluşturmak! Uygulamamızı indirdiğiniz anda kullanışlı platform özelliğimiz ile yol yardım hizmetimizden hızlı bir şekilde yardım alabilirsiniz. İster üye olmadan isterseniz üye olarak “çekici talep et” menüsü üzerinden kriterlerinize uygun talep formunu doldurarak çok kısa sürede içinde çekici firmalarımızdan talep almaya başlayabilirsiniz. Bünyemiz altındaki çekicilerimizin sunmuş olduğu ekonomik teklifleri değerlendirmek tamamen sizin elinizde. Ekonomik tekliflerimiz ile güvenle yol yardım hizmeti alabilirsiniz. Zamanınız bizim için kıymetli. Size zaman kaybı yaşamadan çekicilere ulaşmanın kolaylığını sunuyoruz. Gerisini bize bırakın. Aracınıza kurtarıcı hizmet vermek bizim işimiz! Siz talep edin biz gerçekleştirelim. Aracınızı Esenyurt içerisindeki herhangi bir sanayi bölgesine ya da isteğiniz doğrultusunda şehir içi ve şehir dışı fark etmeksizin o noktaya ulaştıralım. Kalabalık bir nüfusa ve 43 mahalleye sahip Esenyurt ilçesinin, Esenkent, Balıkyolu, Güzelyurt, İnönü, Namık Kemal, Yeşilkent, Sultaniye, Hürriyet, Örnek, Pınar, Akşemseddin, Mevlâna, Atatürk, Saadetdere, Piri Reis, Talatpaşa, Gökevler, Koza, Üçevler, Akçaburgaz ve diğer tüm mahallelerinde çekici hizmetimiz ile yol yardım dostuyuz. Bizi her yerde bulabilirsiniz. Sınırsız hizmet, kolay ulaşım için web sitemiz üzerinden bilgi alabilirsiniz. Chekici.com yarıda kalmış seyahatlerinizin kurtarıcı dostu olacak! Hemen arayın: 0544 535 50 04


Dev Hizmet: Esenyurt Garantili Çoklu Oto Taşıma

Uzak mesafeden otomobil mi satın aldınız? Yoksa galeri sahibi misiniz? Birden fazla araç satın aldınız ama teslimat sorunu mu yaşıyorsunuz? Aracınız/araçlarınız kazalı, pert, az hasarlı ya da sıfır durumda olabilir. Dev hizmetimiz ile size aracınızı/araçlarınızı talebiniz doğrultusunda özenle ulaştırmaya hazırız. Esenyurt çoklu oto taşıma hizmetimiz ile araçlarınız/aracınız çekicilerimize emanet. Şehir içi ve şehir dışı çoklu oto taşıma işinde de siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Esenyurt ilçesinden İzmir, Van, Kastamonu, Hatay ya da herhangi noktaya sefer talebi oluşturabilmek sizin elinizde. Biz sizin için tüm çekicileri tek bir platformda topladık! Çekici arama derdine son veriyoruz. İster tekli ister çoklu araç taşıma işinde öncü firmaların başında geliyoruz. Bizi tercih etmeniz doğrultusunda maliyetinizi azaltmanın ve zaman kaybı yaşamaktan kurtulmanın keyfini sizlere yaşatalım. Üstelik çekicilerimiz için aracınızın modeli ve büyüklüğü fark etmiyor. Geniş parkurlu çekicilerimiz, garantili çoklu otomobil taşıma ile hizmette sınır tanımıyor. Bünyemiz altındaki çekici üyelerimizin garantilerini denetleyerek yol alıyoruz. Araçlarınızın emin ellerde olduğundan şüphe duymayın! Acil oto çekmeoto kurtarma ve yol yardım hizmetimiz Çoklu Araç taşıma ile daha ekonomik! Hemen mobil uygulamamızı indirip çoklu sefer taleplerini görebilirsiniz. Uygun gün ve saatte sefer talebi oluşturarak aracınızın/araçlarınızın kapınıza kadar gelmesinin vermiş olduğu rahatlığı yaşayabilirsiniz. Çözüm odaklı ve disiplinli ekip arkadaşlarımız ile 7 gün 24 saat yanınızdayız. Ankara’dan araç taşımanın zahmetsiz yolu ile ilgi bilgi almak istemez misiniz?


Esenyurt Araç Takip Sistemi ile Takiptesiniz!

Sıfır komisyon sistemimiz ile iddialı olduğumuz kadar takip sistemimiz ile de iddialıyız. Araçlarınızın nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz? İşte tam o noktada “Araç Takip Sistemi” sizin için devreye girmiş olacak. Esenyurt ilçesinin Çınar, Ardıçlı, Aşık Veysel, Bağlarçeşme, Mehmet Akif Ersoy, Mehterçeşme , İstiklal, Zafer, Selahaddin Eyyubi, Şehitler, Orhan Gazi, Yeni Kent ya da herhangi bir mahallesinden oluşturduğunuz çekici hizmetini gönderdiğiniz noktaya kadar takip edebilirsiniz. Aklınız aracınızda/araçlarınızda kalmasın! Kapsama alanımız büyük şehirlerle sınırlı kalmayacak kadar geniş! Hemen bize ulaşmak için web sitemizi ziyaret edebilir, canlı destek hattımızdan 7/24 destek alabilirsiniz. Mobil uygulamamızı indirip çekici hizmetimizden hızlı bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!