Nereden
Nereye
Telefon
Oto Kurtarıcı Hizmeti
Oto Kurtarma İhtiyaçlarınız İçin Chekici!
23.03.2021


Yolculuk sırasında arıza sebebiyle yolda kalmak çok sık olmasa da karşılaşılabilen bir durumdur. Böyle durumlarda sürücülerin hızlı bir şekilde araçlarını yetkili servislere götürmeleri gerekmektedir. Bu işlemler için genelde oto çekici veya oto kurtarma aracı adı verilen araçlar kullanılmaktadır. Oto çekici araçları aynı anda tek ya da birden çok araç taşıma kapasitesi olan özel araçlardır. Aracınızın yolda kaldığı yere gelerek, çekici aracına aracınızı yükler ve talep edilen noktaya aracınızı bırakarak çalışırlar. Bazen acil durumlarda bu çekici firmalarına ulaşmak zorlu olabilmektedir. İnternetten oto kurtarma aracı ararken kaldığınız il - ilçede bir firma bulmak ya da uygun fiyatlı ve güvenilir bir hizmete ulaşmak zor olmaktadır. Bu zorluğun farkında olduğumuz için sizlere uygun fiyatlı ve güvenilir bir hizmet sunabilmek için Çekici (Chekici) isimli uygulamamızla karşınızdayız! Tüm uygulama marketlerinde bulabileceğiniz Çekici sayesinde artık oto kurtarma aracı arama derdinden kurtulacaksınız. Çekici arama süreçlerinde karşılaşılan zorlukları gerçek hayat hikâyelerinden yola çıkarak analiz eden ekibimiz, bütün sorunlara yaratıcı çözümler getiriyor. Artık arama motorlarında saatlerce çekici aramaya son! Çekici sizler için her şeyi hallediyor! Tek yapmanız gereken uygulamayı telefonunuza indirip talebinizi oluşturmak ve size ulaşacak çekici firmalarının tekliflerini değerlendirmek. Uygulama içi bildirimler ve SMS altyapısı sayesinde talebiniz ile alakalı her gelişme anında karşınızda olacak. Kıymetli kullanıcımız canlı destek hattımız üzerinden de müşteri temsilcimizden gerek duyduğunuz hizmeti alabilirsiniz. Hemen arayın: 0544 535 50 04

 

Çekici Sistemimiz Nasıl İşliyor?

Çekici (Chekici) platformu üzerinden üye olmak çok kolay! Telefonunuzun uygulama marketinde “Çekici” adıyla arayarak bulabileceğiniz uygulamamızı telefonunuza indirin. Telefon numaranız ile üyeliğinizi oluşturup telefonunuza gelecek kod ile üyeliğinizi tamamlayın. Dilerseniz uygulama ana sayfasından talep oluşturma butonunu kullanarak şehir içi ya da şehir dışı araç taşıma talebinizi oluşturun. Sadece tekli değil çoklu araç taşıma ihtiyaçlarınız için de Çekici’yi kullanabilirsiniz. Talebinizi oluştururken kaç adet araç taşıtmak istediğinizi belirtin yeter! Talep oluştururken aracınız ile alakalı ne kadar çok detay girerseniz, talebinize geri dönüşler o kadar hızlı gerçekleşecektir. Aracınızın hasar ve arıza durumunu belirtebilir ve aracınızın fotoğraflarını ekleyebilirsiniz. Burada vereceğiniz bilgiler talebinizi inceleyecek firmaların fiyatlama ve araç – ekipman planlamasını doğru yapmasına yardımcı olacaktır. Talebiniz alındıktan sonra belirttiğiniz güzergâhlar arasında çalışan firmalara anında bildirim gider ve firmalar talebinizi detaylı olarak incelemeye başlar. Dakikalar içerisinde 100'lerce oto kurtarma firmasından gelen teklifler telefonunuza ulaşmaya başlayacaktır. Bu teklifleri detaylı olarak incelerken çekici firmalarının detaylı profillerini görüntüleyebilir, sistem üzerindeki puanlarını, müşteri yorumlarını ve çekici araçlarının görsellerini görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca çekici firmalarının taşıma kaskosu, sigorta gibi yasal belgelerini sisteme yükleyip yüklemediklerini görebilir, tarafınızda güven duygusu oluşturan bir firmanın teklifini kabul edebilirsiniz. Teklifi kabul etmeniz durumunda iletişim bilgileriniz firma ile paylaşılır ve firma, taşıma işlemi hakkında detayları konuşmak için sizi arar. Unutmayın ki teklifi kabul etmeniz aracınızı bu firmanın taşıyacağı anlamına gelmez, sadece detayları konuşabilmeniz için bir iletişim kanalı oluşturulur. Eğer oto kurtarma firması ile anlaşma sağlarsanız bunu uygulama üzerinden belirterek taşıma işlemini başlatabilirsiniz. Kabul edilen işlemler ayrı bir ekrana taşınır ve taşıma süreci başlatılır. Çekici firmaları taşıma işlemi ile alakalı adımları sistem üzerinden ilerletebilir ve fotoğraf ekleyebilir. Aracınızı çekiciye yüklediğinde, araç yola çıktığında, araç teslim noktasına yaklaştığında firma gerekli güncellemeleri yapar. Her güncellemede telefonunuza bildirim ve SMS yoluyla bilgilendirme yapılır. Böylelikle aracınız ile alakalı her türlü detay anlık olarak tarafınıza ulaşır. Taşıma süreci tamamlandıktan sonra aldığınız hizmet hakkında puanlama ve yorum yapabilirsiniz. Böylece hem biz, hem de aracınızı taşıyan oto kurtarma firması ile gelecekte çalışacak olan herkesin hizmet kalitesi hakkında detaylı olarak bilgisi olur.

 

Peki Ya Acil Durum Varsa?

Aracınızın arıza yapması, kaza sonucu hasar görmesinden dolayı yürür durumda olmaması çekici ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Bu gibi acil durumlar sırasında uygulama üzerinden talep oluşturup, teklif beklemek için uygun bir durumda olmayabilirsiniz. Çekici'nin böyle durumlar için de bir çözümü var! Günde bir defa uygulamada bulunan acil talep butonunu kullanarak saniyeler içerisinde konumunuza en yakın 3 çekici firması numarasına erişip çekici hizmeti talep edebilirsiniz! Platformumuz üzerinden en yakın oto kurtarma hizmeti almak dakikalarınızı almayacak. Aradaki talep – teklif sürecini acil durumlara özel olacak şekilde ortadan kaldırarak, yolda kalma sürenizi ve mağduriyetinizi en aza indirgiyoruz. ÇekiciApp ve Çekici web sitemiz üzerinden acil çekici talebinizi günde 1 kez kullanım hakkınızla beraber hizmetinize sunuyoruz. Acil durumlarınızda asla yalnız değilsiniz, acil çekici hizmetimiz devrede!

 

Oto Kurtarma İşlemlerinizi Web Sitemizden de Yapabilirsiniz!

Mobil uygulamamız üzerinden yapabileceğiniz bütün işlemleri aynı zamanda Çekici web sitesi üzerinden de yapabilirsiniz. Uygulamamızı indirmek için uygun şartlara sahip değilseniz web sayfamızda bulunan talep oluşturma ve acil talep fonksiyonlarını kullanarak hızlı bir şekilde aradığınız çekiciye ulaşabilirsiniz. Firmaların fiyat teklifleri, "talep oluştur" butonu sayesinde vereceğiniz telefon numarasına SMS olarak iletilir ve bu mesajlar sayesinde firmalarla iletişime geçebilirsiniz. Eğer durumunuz acilse ve hızlı bir şekilde oto kurtarma firmalarına ulaşmak istiyorsanız web sitemizde bulunan acil çekici talebi fonksiyonunu yerine getiren butonumuzu kullanabilirsiniz. Aynı mobil uygulamamızda olduğu gibi konumunuza en yakın üç çekicinin bilgilerini hızla görüntüleyebilir ve aracınızı kurtarmalarını sağlayabilirsiniz! Bu sistemde her şey sizin için! Hızlı Teklif, Doğru Çekici!

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!