Nereden
Nereye
Telefon
İstanbul Silivri Garantili, acil oto çekici, kurtarıcı hizmet noktaları
Silivri Acil Oto Çekici, Kurtarıcı Hizmeti Almak Artık Çok Basit!
01.02.2021

Silivri ilçesi; D 100 karayolu ve Tem otoyoluyla bağlantılıdır. Ülkemiz için hem ticaretin kilit noktalarından olan İstanbul Kocaeli yarımadasına giriş noktası olması hem de Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan yolların bu bölgeden geçmesi sebebi ile ilçe ulaşım açısından önemli bir noktada yer almaktadır. Silivri ilçesi sınırları içinde otomobilinizle, motosikletinizle, karavanınızla ya da herhangi bir aracınızla seyahat ederken yolda mı kaldınız? Çekici Hizmeti mi almak istiyorsunuz? Hemen bizi 0544 535 50 04 numaralı telefondan arayarak hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Olduğunuz konuma en yakın olan ekip arkadaşımız olan Silivri Acil Oto Çekici, Kurtarıcı sizi içine düştüğünüz zor durumdan kurtarmak için hızlı bir şekilde harekete geçer. Profesyonel ekip arkadaşlarımız ile iletişim kurabilmenizin bir diğer yolu ise chekici.com Web sitesi adresimizdir. Hızlı bir şekilde oluşturacağınız talep/talepler ile kısa süre içinde bünyemize kayıtlı olan çekicilerden çekici teklifler almanın kolaylığını yaşayacaksınız. Acil durumlarda çekicinin konumunuza hemen ulaşması önemlidir. Türkiye’nin İstanbulAnkaraİzmirBoluBursaAntalya ve tüm bölgelerinde bulunan hizmet noktalarımız ile il, ilçe ayırmadan size ulaşabilir oluşumuz ile kalitemizi ortaya koyuyoruz. Bu işte ehli olan çekiciler ile anlaşma sağlayarak araçlarınız için çekmekurtarma hizmeti almayı çok basit hale getirdik! 


Silivri Garantili Araç Nakliyatı, Yol Yardım Hizmet Noktalarımız 

Silivri ilçesine tatil için geldiniz ve köftesini, yoğurduğunu yedikten sonra bir de kalesini, camisini, köprüsünü, plajlarını gezmek için aracınızla yola çıktınız. Eyvah! Aracınız arıza yaptı ve bu tatil için hesaplamadığınız tek şey aracınızın sizi yolda bırakmış olması. Panik yapmanıza gerek yok çünkü Chekici firması olarak hiç hesapta olmayan durumlarınız için yol yardım ekibi oluşturduk! Üstelik Silivri ilçesinin; Akören, Alibey, Alipaşa, Balaban, Bekirli, Beyciler, Büyük Çavuşlu, Büyük Kılıçlı, Büyük Sinekli, Cumhuriyet, Çayırdere, Çeltik, Danamandıra, Fatih, Fener, Fevzipaşa, Gazitepe, Gümüşyaka, Hürriyet, İsmetpaşa, Kadıköy, Kavaklı, Kurfallı, Küçük Kılıçlı, Küçük Sinekli, Mimar Sinan, Ortaköy, Piri Mehmet Paşa, Sancaktepe, Sayalar, Selimpaşa, Semizkumlar, Seymen, Yeni ve Morçatı mahallesi ve mahallelerinin hangi noktasında olursanız olun talep ettiğiniz ekip arkadaşımız oto çekici, araç taşıyıcı sizi neredeyseniz bulur ve yardıma koşar. Garantilerini denetlediğimiz çekicilerimizin vergi levhası, taşıma sigortası ve taşıma kaskosunu tedarikçiden talep edebilirsiniz. Garantili Araç Nakliyatı, içiniz rahat bir şekilde aracınızı en yakın servis veya onarım noktasına ulaştırır. Değerli müşterimiz yolculuğunuzda yaşadığınız bu gibi tatsız durumlarda zaman kaybetmemek için 0544 535 50 04 numaralı iletişim hattımızı telefonunuza kaydedebilir, 7/24 Silivri yol yardım için destek alabilirsiniz. Ayrıca tüm platformlarda bulabileceğiniz mobil uygulamamızı indirerek “Acil Çekici Çağır” hizmetimizden yararlanarak konumunuza en yakın 3 çekici ile iletişim kurabilirsiniz. Acil çekici çağır servisimizi günde bir kere kullanabilirsiniz. Fırsat dolu tekliflerimizden yararlanmak için bizi sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz. Yol yardımın garantili olduğu adrestesiniz! Çekici ve müşteriyi buluşturan platformda yerinizi alın! İstanbul ili içerisindeki hizmetlerimize web sitemizde bulunan blog menüsünden ulaşabilirsiniz. Arnavutköy hizmetimiz ile ilgili bilgi almak için “Arnavutköy Acil Oto Çekici ve Kurtarıcı Hizmetimiz ile Tanışın!”yazımızı okuyabilirsiniz. 


Şehir İçi ve Şehir Dışı Silivri Çoklu/Tekli Oto Taşıma 

İstanbul iline uzak bir konumda olan Silivri ilçesinde yaşıyor ve “Bu liman kentinden araç nakliyat işlemlerimi nasıl yapabilirim?” diyorsanız chekici.com Web site adresimiz sizin için biçilmiş kaftan. Üstelik şehir içi ve şehir dışı Silivri Çoklu/Tekli Oto Taşıma hizmetimizden faydalanmak için web sitemiz üzerinden talep oluşturmak çok kolay! Örneğin; Silivri ilçesinin Küçük KılıçlıBeycilerKadıköy ya da herhangi mahallesinden Türkiye’nin herhangi il, ilçe ya da mahallesine çoklu/tekli araç gönderimi yapmak ya da dilediğiniz konuma araç/araçlar mı getirtmek istiyorsunuz? Web sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinden giriş yapmalısınız. Sistemimiz üzerinden üye olarak ya da üye olmadan işleminize devam edebilirsiniz. Otomobil, kamyonet, motosiklet, karavandan tut her türlü araç için çekmetaşıma ile aracınızı/araçlarınızı taşıtabilirsiniz. Gerekli alanları doldurduktan sonra talebinizi oluşturun. Chekici firması tarafından talebiniz onaylandığı anda çekicilerimizden teklif almaya başlarsınız. Dilerseniz menümüzde bulunan “seferler” listemize göz atabilir kendinize uygun teklifi de seçebilirsiniz. Firmamız tarafından onay beklemeden daha hızlı bir şekilde çekici-müşteri iletişimini gerçekleştirebilirsiniz. Kendi bütçenize uygun teklifi seçerek tekli oto taşımaçoklu oto taşımaaraç nakliyat, acil oto çekici, yol yardım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.  


Silivri Sıfır Araç Taşıma: Sıfır Aracınız/Araçlarınızı Ayağınıza Kadar Getiriyor! 

Silivri Sıfır Araç Taşıma hizmetimiz ile galeri sahiplerini ve sıfır araç taşıtmak isteyen herkesi büyük bir yükten kurtarıyoruz. İnternetten saatlerce garantili çekici arama zahmetine girmeden aracınızı/araçlarınızı ayağınıza kadar getiren, geçmişimizden bugüne kadar verdiğimiz hizmet ile dikkatleri üzerine çeken bir platforma sahibiz. Talepleriniz her zaman memnuniyetiniz için ilk önceliğimiz oldu. Siz de sıfır kilometre olan aracınızı/araçlarınızı şehir içi veya şehir dışı fark etmeksizin istediğiniz bir konuma göndermek ya da bulunduğunuz konuma getirtmek için chekici.com üzerinden talep oluşturabilirsiniz. Taşıma işleminiz sona erdiğinde mobil bildirim olarak tarafınıza iletilecektir. Sistem üzerine giriş yaparak aracınızı teslim aldığınızı onaylamanız gerekir. Bünyemize bağlı olan çekicimizden aldığınız hizmeti değerlendirip yorum yapabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 


“Araç Takip sistemi” ayrıcalığı için Silivri Araç Çekme tercihiniz olsun! 

Silivri Araç Çekme ve tüm Türkiye’nin il, ilçe veya mahallesinden oluşturduğunuz talepler için gözlerinize inanamayacağınız bir yenilik ile geldik! Okumaya hazır mısınız? Garantili araç nakliyatın göz bebeği olan “Araç Takip Sistemi” ile çekicimize yüklenen aracınızı istediğiniz konuma ulaşana kadar takip edebilirsiniz. Böyle hizmet görülmedi! Chekicifirmamızdan dev hizmet! Bize 0544 535 50 04 numaradan ulaşabilirsiniz. Güven ve kaliteden asla ödün vermeyen disiplinli ekibimiz ile sizlere hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. 

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!