Nereden
Nereye
Telefon
Tarım makineleri için çekici hizmeti
Tarım Makineleri Taşımacılığı için Hızlı Araç Çekici Hizmeti, Chekici!
03.03.2021


Türkiye'nin 81 ilinde de 7/24 dev çekici hizmeti veren firmamız Chekici, tarım makinelerinizin de taşımacılığını yaparak çiftçinin ve besicinin bir talep uzağında! İstanbul, İzmir, Ankara, Muğla, Şanlıurfa, Diyarbakır, Antalya ya da herhangi bir ilden yeni bir traktör satın aldınız ve bulunduğunuz lokasyona traktörünüzü taşıyacak hızlı araç çekici hizmeti mi arıyorsunuz? Hemen arayın: 0544 535 50 04. Traktör, toprak işleme, bitki bakım, gübreleme, ekim & dikim, sulama, hayvancılık, taşıma, hasat & harman gibi kategorilere ayrılmış olan tarım makineleri için araç taşıma işlemlerini tek bir talep ile gerçekleştirebileceğiniz tek bir platform var! O da Çekici! Dakikalar içinde yüzlerce fiyat teklifine hazır olun! Siz değerli kullanıcılarımıza sunmuş olduğumuz teklifler arasından, bütçenize en uygun olanını dakikalar içinde seçebilir, dilediğiniz an araç nakliye işleminizi başlatabilirsiniz. Mobil uygulamamızı kullanarak hemen bir üyelik oluşturun ve size sunduğumuz kaliteli hizmetin tadını çıkarın. Üstelik komisyon veya herhangi bir ekstra ücret ödemeden hizmet alabilme imkânı ile!

Kalabalık şehir hayatı koşturmacasından ve iş hayatının stresinden uzaklaşıp, kırsala yerleşmek isteyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Siz de akademik kariyerinizi tamamladınız ve artık sakin bir hayat sürüp tarım ile mi uğraşmak istiyorsunuz? Öyleyse bir tarım aracına ihtiyacınız var demektir. Bu gibi durumların doğurduğu araç taşıtma işlemleri için tüm tedarik imkânımızla sizlerleyiz. Çoklu araç taşıma, tekli araç taşıma, şehirden şehre araç taşıma, acil çekici hizmeti ile piyasaya getirdiğimiz yeni solukla şimdide tarım makineleri taşımacılığı için sizden gelebilecek her talebe hazır şekilde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Hatırlatmak isteriz ki, önceki yazılarımızda geniş taşıma yelpazemizden bahsetmiştik. Otomobil, kamyon, kamyonet, motosiklet, ATV, minibüs ve daha onlarca araç türü için sayısız oto çekici imkânını bünyemizde barındırmaktayız. İhtiyaç durumuna göre Çekici uygulaması üzerinden talebinizi oluşturduğunuz takdirde size en uygun aracı yönlendirerek en yakın oto çekici hizmetini almanızı sağlıyoruz. Erzurum, Malatya, Elâzığ, Trabzon, Adana, Şanlıurfa, Hatay, Hakkâri, Muş, Burdur ve daha birçok ilde hizmet veren platformumuz sayesinde şehirler arası araç nakliye işlemleriniz artık çok kolay. Siz hayatınızın planlamasını biz aracınızın aracınızın/araçlarınızın seyahatini organize ediyoruz. Zamanınız ve aracınız sizin için ne kadar kıymetliyse, biz de en az sizin kadar önem veriyoruz. Detaylar için web sitemiz üzerinde gezintiye çıkabilirsiniz. Blog sayfamızda yer alan "Chekici ile ilk kez Oto Çekici Alacaklara Müjde!" yazımızı ve daha birçok yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Aklınıza takılan sorular için çağrı ekibimizden 7/24 canlı destek alabilirsiniz. Canlı destek hattımız: 0544 535 50 04.

Her türlü araç çekme, araç taşıma, tarım makine nakliyesi işleminde sizlere hizmet verebilmeyi kendimize misyon edindik. Bu bağlamda, neredeyse tüm araç tipleri için farklı donanımlara sahip araç çekici araçları platformumuz çatısında birleştirdik. Çekici dünyası ile tanışmaya başladığınız andan itibaren ticari, hususi aracınızın/araçlarınızın taşıma hususunda tek tercih edeceğiniz nokta olacağımızı iddia ediyoruz. Şehirden şehre araç nakliye gibi tüm ihtiyaçlarınıza Chekici (Çekici) yeter! Menü> Blog kısmından "Chekici ile Araç Taşıma Hizmetleri" yazımızı okuyabilir ve Çekici firmamızın hizmeti hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak adına diğer yazılarımız dikkatinizi çekebilir.

Türkiye'nin çiftçileri ve besicileri, tarım makinelerini kullanarak daha fazla verim sağlıyor. Kimi zaman tarım makinelerini satın almak için başka bir şehre gidiyorlar ve aldıkları tarım makinesini, bulunduğu şehre nasıl götüreceğini hesaplıyorlar. Bu da tarım makineleri için Çekici hizmetine ihtiyaç duyulmasına neden oluyor. Aradığınız hizmet tabii ki Çekici'de! Satın aldığınız traktörü; Ankara-İstanbul, İstanbul-Ankara, İstanbul-Trabzon, İzmir-Ankara, Trabzon-İstanbul, Bursa-İzmir veya diğer iller arasında nasıl getireceğinizi mi düşünüyorsunuz? Daha fazla düşünmenize gerek yok. Hemen mobil uygulamamız üzerinden "çekici talep et" butonumuzdan, talep formunuzu doldurarak sizler için hazırlamış olduğumuz tüm avantajlardan faydalanmaya başlayın. Talep formunda gerekli alanları eksiksiz doldurmanız bizim için önem teşkil etmektedir. Mobil uygulamamızın; talep formu üzerinden tarım makinenizin seçme işlemini Araç tipi> Tarım Makineleri> Traktör> Traktör modelleri başlığı altında gerçekleştirebilirsiniz. Şehirler arası traktör taşıma, traktör taşımacılığı, traktör nakliyatı artık çok kolay! Platformumuzdan çekici talebinde bulunduğunuz andan itibaren yüzlerce araç nakliye imkânı sizi bekliyor olacak. 5 dakika içerisinde gelen çekici teklifler bizden, karar verip tedarikçiyi seçmek sizden! Araçlarınızın ve cebinizin dostu Çekici, tarım araçlarınızı ayağınıza getirmek için çoktan hazır.

Oto kurtarıcı, hızlı araç çekici ile ilgili geçmişte yaşadığımız tüm problemleri unutun. Kurucusu olduğumuz Çekici platformu ile ezberleri bozmaya geldik. Uzman kadromuz sayesinde araçlarınızı aldığımız şekliyle teslim ediyoruz. Artık Çekici firmamızın hızlı çekici hizmeti sayesinde garantili araç taşıma işlemi yapmak istediğinizde çok fazla zaman ve para harcamanıza gerek yok. Oto çekici fiyatları uygun teklif seçenekleriyle Chekici (Çekici) sizi hem aracınıza hem hayallerinizdeki nakliyat işlemine kavuşturuyor. Tarım araçlarınızı sigortalı oto çekici güvencesi ile taşıtıyoruz. Komisyon ödemeden, uzun uzadıya beklemeden hem hesaplı hem hızlı hizmet almak herkesin hakkı. Chekici ailesi olarak; mobil uygulamamızı tüm avantajlarıyla sizlere gururla sunuyoruz.

Türkiye'nin en tecrübeli ve en hesaplı firması Çekici, sizlere sunmuş olduğu avantaj ve yeniliklerle sektördeki itibarını ve yerini korumaya devam ediyor! Değerli kullanıcılarımız için her şeyin en kolay ve hızlı yolunu düşündük! Otomobilden tarım makinelerinize kadar en hızlı araç çekici hizmeti veren firma arkanızda! İstediğiniz zaman bize ulaşabilmeniz için uzman çağrı ekibimizi oluşturduk. Aklınıza takılan her durumda saat fark etmeksizin dilediğiniz gibi bizi arayabilir, tüm sorularınıza hızlı bir şekilde yanıt alabilirsiniz. Tarım makine taşıyıcı hizmetimizin fiyatlarının en uygun olduğu teklifler için talep oluşturmak istediğiniz zaman; mobil uygulamamızı cep telefonunuza yükleyerek, taleplerinizi hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz! Üstelik mobil uygulama bildirimlerimiz ile aracınızın taşıma sürecini de takip ediyorsunuz! Müşterilerimizin rehberine kayıtlı olan 0544 535 50 04 numaralı hattımızı sizde rehberinize kaydederek, acil durumlarınızda ya da ihtiyacınız olan çekici hizmetini almak için müşteri temsilcimize bağlanarak, uzman çağrı ekimizle birebir görüşmeler sağlayabilirsiniz. Araç taşımacılığının en güvenilir, en kaliteli adresi, Çekici!



Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!