Nereden
Nereye
Telefon
Tatil Planınızın Kurtarıcı Oto Çekici hizmeti
Tatil Planlarınızda Yer Alan Oto Çekici Hizmeti, Chekici!
18.03.2021


Türkiye’nin en hızlı araç taşıma, şehirden şehre araç nakliye, uzun mesafe araç taşıma, tekli araç nakil, çoklu araç nakil firması Chekici(Çekici) sayesinde en profesyonel oto çekici hizmetini en güvenli şekilde almak ister misiniz? Tatile çıkacaksınız ve aracınız sizi tatil beldesinde karşılasın mı istiyorsunuz? O halde yapmanız gereken hemen mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek. Chekici (Çekici) sistemi altında birçok firmadan sefer tekliflerini arayıp sıralayarak kendinize en uygun şehirler arası oto çekici teklifini seçebilirsiniz. Siz keyifle tatil programınızı organize ederken aracınızın sizi karşılayacak hızda tatil beldesine ulaşması bizim işimiz. Türkiye’nin neresinde olursanız olun her türlü oto çekme ihtiyacınızda yanınızdayız. Hasarlı veya hasarsız, yürür durumda olan veya olmayan tüm araçlarınız için farklı çözüm seçenekleri olan, kaliteli hizmetin öncüsü platformumuz yardımıyla şehirler arası oto taşıma işlemleriniz artık çok kolay. Bu noktada mobil uygulamamızın avantajlarından bahsetmek isteriz. Diyelim ki Ankara-Bodrum, İstanbul-Çeşme, Trabzon-Antalya arası şehirlerarası bir araç nakliye işleminiz var. Eğer mobil uygulamamızı kullanıyorsanız, saniyeler içinde araç çekici, oto taşıyıcı talebi oluşturabilir ve 5 dakika içinde talebinize yağmaya başlayan teklifleri dilediğiniz her an görebilirsiniz. Gelen teklifleri kolaylıkla onaylayıp, tedarikçilerle anında görüşme sağlayabilirsiniz. Chekici bünyesindeki firmalar yorum ve puan sistemiyle çalıştığından, devamlı diğer firmalarla rekabet halindedir. Bu rekabet hem fiyatlara hem de hizmet kalitesine olumlu şekilde yansımaktadır. Bizi tercih etmeniz halinde hem kaliteli hem de en hızlı hizmeti alma fırsatına erişebilirsiniz. Sizler için hazırlamış olduğumuz tüm avantajlardan yararlanmak için web sitemize bir göz atın deriz. Ayrıca 0544 535 50 04 numaralı hattımızdan da bize ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz.


Oto Çekici Hizmetimiz Sayesinde Siz Neredeyseniz Aracınız Orada!

Şehrin gürültüsü, iş stresi, gündelik koşturmacalar farkında olmadan bizi yorar, yıpratır. Tempolu geçen bir kış sezonunun ardından; havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte deniz, kum, güneş hayali kurmaya, tatil planları yapmaya başlarız. Tatillerimiz esnasında yine özel araçlarımız hayatımızı kolaylaştırır. Ancak uzun yolculuklarda özel araçla seyahat etmek keyifli gibi görünse de birçok zorlukları bulunduğundan, farklı seyahat vasıtalarına yönelebiliyoruz ve bu durum şehirler arası oto çekme ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Uzun yolculuklar büyük dikkat ve sabır gerektirir. Aracın arıza yapması, uykusuzluğun yol açmış olduğu dikkatsizlik ve dalgınlıklar gibi birçok riskli durumla karşılaşma ihtimaliniz vardır. Elbette ki temennimiz bunların hiçbirinin yaşanmamasıdır. Ancak bazı küçük önlemlerle bu gibi kötü sonuçlar doğurabilecek durumların önüne geçilebilir. Dolayısı ile en sağlıklı olanı özel araçla yolculuk etmek değil seyahat vasıtalarını tercih etmenizdir. Bu hususta profesyonel oto çekici kadromuzla Çekici hizmetimiz devreye giriyor ve aracınızın tatil beldesinde sizi karşılayacağının sözünü veriyoruz.

Peki, siz tatil için şehir dışına mı çıkmayı planlıyorsunuz?  Uçakla seyahat etmek istiyorum ama kendi aracıma da ihtiyacım var diyorsanız aradığınız çözüm yolu bizde! Siz nerede iseniz aracınız orada! Tatil zamanlarında önemli olan sadece sizin konforunuzdur. Siz keyifle seyahat ederken aracınızı da yanınızda götürmek istiyorsanız ihtiyacınız olan tek şey güvenilir bir firmadan hizmet almaktır. Profesyonel kadromuzla chekici.com ailesi olarak en hızlı şekilde talebinizi karşılıyoruz. Siz İstanbul’dan Antalya’ya ya da herhangi bir tatil beldesine doğru keyifli bir yolculuğa çıkarken çekici ekibimiz, aracınız sizi tatil noktanızda karşılasın diye çoktan kolları sıvadık bile. Siz konforlu bir şekilde yolculuğunuzu yaparken biz de hızlı tedarik imkânımızla aracınızın yolculuğunu planlıyoruz. Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir, mobil uygulamamızdan ücretsiz üyelik oluşturabilir veya 7/24 hizmet veren çağrı ekibimizden destek alabilirsiniz. Canlı destek hattımız: 0544 535 50 04.


Sadece Tatil Planınızı Yapın, Aracınız Oto Çekici ile Taşınır!

Uçak seyahati ile tatile çıkmaya karar verdiniz ama aracınızın ne olacağını hala düşünmediyseniz, dert etmeyin! Firmamıza ulaştığınız takdirde dilerseniz aynı gün içerisinde aracınızın şehirler arası araç nakliyesi işlemlerinizi başlatıyoruz. Misyonumuz her daim sizin memnuniyetiniz ve talebinizin hızlı karşılanması olduğundan, bulunduğunuz bölgeye en yakın oto çekici hizmetini dakikalar içinde tespit edip, en hızlı şekilde size yönlendiriyoruz ve siz ne zaman isterseniz taşıma sürecini gerçekleştiriyoruz. Üstelik ekstra komisyonsuz! Sadece oto çekici ücretini ödemeniz yeterli. Şehirler arası araç taşıma ve hızlı tedarik bizim işimiz. Siz sadece tatilinizi planlayın, aracınız bize emanet… Faaliyet göstermeye başladığı andan itibaren şehirler arası binlerce araç taşıma işlemi gerçekleştiren Çekici (Chekici), günden güne büyüyen iş hacmiyle yola işini zevkle yapan ekipler ile devam etmektedir. Tamamıyla müşteri memnuniyet odaklı olan çalışma sistemimiz sayesinde hizmetlerimizi son sürat gerçekleştiriyoruz. Uzun uzadıya beklemeden, tek tek çekici arama zahmetine kalkışmadan önce "çekici talep et" butonumuz aracılığıyla nakliye işlemlerinizde kolaylık sağladığımızı ve güvenli taşıma sürecinizin hızlı bir şekilde başlayacağını bilmenizi istiyoruz. Ayrıca tüm ayrıcalıklarından yararlanmak için mobil uygulamamızı (ÇekiciApp) ücretsiz olarak cep telefonunuza yükleyerek tüm işlemlerinizi hızlı ve kontrollü şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Güvenilir adres Çekici ile uzaklar yakın olacak. Her oto çekici ihtiyacınızda ilk durağınız olacağımızı iddia ediyoruz. Yenilikçi ve rekabetçi sistemimiz sayesinde size en hızlı ve güvenli hizmeti sunmak için biz buradayız. Gizlilik ve güvenlik şartlarımız hakkında detaylı bilgiye web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Çağrı ekibimizden 7/24 canlı destek almak için WhatsApp üzerinden konum bilgilerinizi göndererek Çekici talebi oluşturmanıza yardımcı olabiliriz. Canlı destek iletişim hattımız: 0552 880 35 05. 

 

 

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!