Nereden
Nereye
Telefon
Türkiye içi ve şehir dışı çoklu oto taşıma firması platformu Chekici
Yol Yardımın Adresi: Avcılar Hızlı Oto Çekici!
01.02.2021

Avcılar sınırları içerisinde aracınız mı arıza yaptı? Size en yakın servis noktasına aracınızı nasıl ulaştıracağınızı mı düşünüyorsunuz? Ne yapacağınızı düşündüğünüze göre sihirli numaramız ile henüz tanışmamışsınız demektir. Hemen aramak için 0544 535 50 04’i tuşlayabilirsiniz. Konumuza en yakın noktadaki çekicilerimiz ile iletişime geçmenin en hızlı yolu chekici.com üzerinden geçiyor. Avcılar hızlı araç çekici hizmetimizden faydalanmanın bir diğer yolu ise tüm platformlarda bulabileceğiniz, kolay kullanım özelliği ile dikkatleri üzerine çeken mobil uygulamamızdır. Mobil uygulamamız kullanıcı dostu olmakla kalmayıp tüm çekicilerimize kolaylıkla erişim sağlayabileceğiniz aktif bir dijital ortamı ayağınıza getiren kullanışlı bir uygulamadır. Sıfır komisyon ve üyelik ücreti olmadan teklifleri bir telefon kadar yakınınıza getirmeyi kendimize görev bildik. Siz değerli müşterilerimiz için İstanbul ilimiz ve ilçeleriyle sınırlı kalmadık. Yol yardımın adresi tüm Türkiye’de belli olsun istedik. Ankara, İzmir, Antalya, Hatay, Samsun, Sinop, Kastamonu, Muğla fark etmeksizin diğer tüm illerimizde, ilçelerimizde ve mahallelerimizde aynı anda hizmet veren profesyonel çekicilerimiz ile iddiamızı ortaya koyuyoruz. Aracınız ile ilgili sorunlarınızda hızlı oto çekici, araç çekici hizmetimizden faydalanmanız için soluksuz bir şekilde gece gündüz çalışan, disiplinli, çözüm odaklı ekibe sahibiz. 7 gün 24 saat canlı destek hattımızdan yardım alabilirsiniz.


Avcılar Garantili Araba Kurtarıcı ile Garanti Altındasınız!

Avcılar ilçesi konum olarak TEM otoyolu ve D-100 karayolu güzergahında olduğu için çekici ihtiyaçlarına en çok ihtiyaç duyulan bölgelerimizdendir. Araba kurtarıcı, hızlı oto çekici hizmeti almak istediğinizde internette tek tek arama yaparak, zamanında gelen bir çekici bulmak eziyet haline gelir. Bizimle iletişime geçerek firmamız bünyesine kayıtlı olan çekicilerimiz ile çok kısa sürede bir araya gelebilirsiniz. Üstelik çekici-müşteri arasında pazarlık olmaması için fiyat konusunda açık uçlu piyasaya sınırlandırma getirdik. Siz değerli müşterilerimiz içinde ödeyeceğiniz ücreti, fiyat teklifleri ile seçme şansı sunduk. Garanti şartlarını denetlediğimiz, vergi levhalarıyla kayıtlı oto çekicilerimiz ile güvenilir bir ağ oluşturduk. Bu sayede Artık yolculuklarınız Avcılar Garantili Araba Kurtarıcı ile garanti altında. Avcılar ilçesinin; Avcılar Merkez, Ambarlı, Cihangir, Gümüşpala, Denizköşkler, Üniversite, Mustafa Kemal Paşa, Firuzköy, Tahtakale, Yeşilkent mahallelerinde misiniz? Hangi mahallede olursanız olun en yakın konumdaki çekicilerimiz yardıma hazır. Bize istediğiniz her yerden ulaşmanız için tüm platformlarda yerimizi aldık. Talep mi oluşturmak istiyorsunuz? Web sitemiz olan www.chekici.com üzerinden bize ulaşabilir, tüm platformlarda bizi bulabileceğiniz mobil uygulamamız üzerinden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz acil durumlarınız için yol yardım arkadaşınız Chekici’yi cep telefonunuza kaydedip işinizi garanti altına alabilirsiniz.

Yol yardım arkadaşınıza ulaşmak için 0544 535 50 04 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz. Arabanızı kurtarmak, profesyonel çekicilerimizin işi! Garantili oto çekici, oto kurtarıcı hizmeti almak için talep oluşturmanız yeterli!


Avcılar Oto Kurtarma, Çekme, Yol yardım Talebi nasıl oluşturulur?

Avcılar ilçesinde; çekiciler ile masaya oturup pazarlık yapmadan, çekicileri arama derdine düşmeden, dilediğiniz fiyatı seçebileceğiniz, her anlamda halka hitap eden, halk için çalışan uzman bir ekipten yardım mı almak istiyorsunuz? Doğru adreste olmanın ayrıcalığını sizlere sunmuş olduğumuz kaliteli hizmet ile gözler önüne seriyoruz! Tüm fırsatları bir yere topladık! Talep oluşturmak için canlı destek hattını aramanız veya web sitemiz, mobil uygulamamız üzerinden giriş yapmanız gerekli. Dilerseniz sistemimiz üzerine üye olabilir ya da üye olmadan devam edebilirsiniz. Taşıma tarihini, aracınızın başlangıç konumunu, göndermek istediğiniz konumunu, araç tipini, taşıma sayısını ve formda yer alan diğer bilgileri doldurup kısa bir sürede talebinizi oluşturabilirsiniz. Talebinize geri dönüş ise mobil bildirim, SMS ve E-posta yoluyla olacaktır. Bir sonraki adımda ise size en uygun teklifi seçmek kalacak. Bünyemiz altındaki çekicilerle kısa sürede buluşmanın keyfini size yaşatmaktan gurur duyuyoruz. İsteklerinizi gerçekleştirmek, taleplerinizi yerine getirmek için Türkiye’nin tüm il ve ilçelerine 7/24; oto kurtarma, çekme, yol yardım hizmeti veriyoruz.


Avcılar Çoklu Taşıma, Çekici, Kurtarıcı ile Bütçe tasarrufu yapın!

Avcılar çoklu taşıma ile şehir içi/şehir dışı fark etmeksizin bir veya birden fazla aracınızı bütçe tasarrufu sağlayarak taşıtabilirsiniz. Hemen arayın: 0544 535 50 04. Araçlarınız ister pert olsun ister sıfır biz sizin için istediğiniz noktaya getirelim. Avcılar ilçesinin Gümüşpala, Üniversite, Cihangir, Ambarlı veya herhangi mahallesinde galeri sahibisiniz ve Ankara ilinden çekici ile birden fazla araç mı getirtmek istiyorsunuz?  Zamandan ve bütçenizden kazanç sağlamak için hemen mobil uygulamamız üzerinden talep oluşturabilirsiniz. Size uygun bir günde çekici seferlerinden birini seçerek işleminizi tamamlayabilirsiniz. Kurtarıcı yol hizmetimiz ve profesyonel kadromuz gece gündüz demeden sizler için çalışıyoruz. (Chekici’nin Muğla araç taşıma hizmetleri) ile ilgili bilgi almak için yazımızı okuyabilirsiniz.


Avcılar Otomobil Taşıyıcı, Araç Takip Sistemi ile Göz Hapsinizde!

Aracınızın nerede olduğunu mu merak ediyorsunuz? Bizi aramadan sistemimiz üzerinden aracınızın takibini yapabilirsiniz. GPS sistemiyle reel zamanlı olarak aracınızın konumunu dilediğiniz zaman kontrol etme şansına sahipsiniz. Üstelik sadece Avcılar otomobil taşıyıcı değil bünyemizdeki çekme işini üstlenen tüm çekicilerimize taktığımız “araç takip sistemi” ile araçlarınız Türkiye’nin dört bir yanında göz hapsinizde. Web sitemiz olan chekici.com üzerinden ve mobil uygulamamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!