Nereden
Nereye
Telefon
İstanbul Güngören garanti araç çekici yol yardımı
Acil Çekici İhtiyacı için Güvenilir Hizmet:Güngören Oto Çekici Kurtarma
01.02.2021

Güngören; iş yerlerinin oldukça yoğun olduğu ve İstanbul’un en önemli yollarından biri olan D-100 (E-5) karayolu ile ulaşım sağlayan bir ilçedir. İlçe sınırları içerisinde acil çekici ihtiyacı için güvenilir hizmet mi aradınız? Hemen 0544 535 50 04 numaralı iletişim hattımızı arayın! Sektöre hızlı bir giriş yaparak kısa zamanda 30.000’den fazla araç transferini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik. Güvenilirlik politikamızı gözler önüne sererek yolumuza devam ediyoruz. Aracınız ile ilgili acil durumlarınız için çekici arama sorunu yaşamadan, tek bir platform üzerinden 5 dakikada teklifler alacağınız, işinde profesyonel kadroyla çalışan, dev bir firmadan hizmet almak istemez misiniz? Çekici firmamız ile tanışın! Güngören ilçesi sınırları içerisinde çekici hizmeti için Güngören oto çekici kurtarma talebi oluşturun ya da bizi arayın. Taleplerinizi web sitemiz üzerinden veya mobil uygulamamızdan gerçekleştirebilirsiniz. Geri dönüşlerimizin bir arkadaştan daha hızlı olduğunu göreceksiniz! Bütçe dostunuz teklifler ile gözlerinize inanamayacaksınız! Oto Çekici sektöründeki açık uçlu fiyatlandırmaya sınır getirdik! Ne demek istediğimizi bizimle iş birliği içerisine girdiğinizde anlayacaksınız! Sistemimiz üzerinden ister tedarikçi olun ister müşteri! Türkiye’nin İstanbulİzmirAnkaraBursaAntalyaKocaeliDiyarbakır, ŞanlıurfaGaziantep, KocaeliHatayManisaMersin Oto Çekici ve geriye kalan 68 ilimizde de hizmetimize sınırlama getirmedik! Tüm illerde, ilçelerde yerimizi aldık! Güvenilir hizmetimizin sloganını ile yolumuza devam ediyoruz: Hızlı teklif, doğru çekici! 


Güngören Garantili Oto Çekici Yol Yardım Mı Arıyorsunuz? 

Aracınız hararet mi yaptı? Yoksa gaza basıyorsunuz ama aracınız ilerlemiyor mu? İstemediğiniz durumlar ile karşılaştığınızda her şey kontrolünüzden mi çıkıyor? Hem aracınızı hem de yol yardım sürecinizi garanti altına alabileceğiniz “çekici firmamız” ile tanışın! Güngören Araç Çekici ile ilçenin; Abdurrahman Nafiz GürmanAkıncılarGençosmanGüneştepeGüvenHaznedarMareşal ÇakmakMehmet Nesih ÖzmenMerkezSanayi, Tozkoparan mahallesine hizmet ediyor, ilçenin hangi mahallesinde olursanız olun artık yolda kalma derdine son veriyoruz! Yolculuklarınızıgarantili oto çekici, kurtarma ile garanti altına alıyoruz! Sadece bununla da sınırlı kalmadık! Bünyemize kayıtlı olan çekicilerimizin de garantilerini ile denetleyerek garantili yol yardım almanıza vesile oluyoruz. Sistemimiz üzerinden anlaşma sağladığınız çekicimizden vergi levhasını, taşıma sigortasını, taşıma kaskosunu talep edebilirsiniz. Aradığınız hizmeti buldunuz! Aracınızı içiniz rahat bir şekilde çekicimize emanet ederek, bulunduğunuz konuma en yakın servis veya onarım noktasına ulaştırmamızı talep edebilirsiniz. 


Güngören Oto Çekme ve Çekici firmaları, 7/24 Canlı Destek Hizmeti 

Yolda kalma olasılığınızı sıfıra düşürdük! Nasıl mı? İnternetten saatlerce çekici arama zahmetine girmeden, açıklama da yapabileceğiniz ve isteklerinizi belirtebileceğiniz talep formumuzu doldurarak çekici hizmeti almaya başlayabilirsiniz. Çekicilerimizin rekabet dolu teklifleriyle talep sayfanızın dolmasına hazır mısınız? 7/24 canlı destek hattımız ve komisyon, kaparo, hizmet bedeli, üyelik ücreti gibi ek bedeller ödemeden talep oluşturabileceğiniz bir sistem ile karşınızdayız! Müşteri dostu hizmet anlayışımız ve çekici firmalarımız ile size kaliteli bir hizmet vermek için soluksuz bir şekilde Türkiye’de il ve ilçe ayırmadan her mahallesine kadar araç çekici hizmeti veriyoruz. Güngören oto çekme hizmeti almak için web sitemizin ana sayfasında bulunan “binlerce çekiciden teklif al” kısmından ön talep oluşturabilirsiniz! Dilerseniz mobil uygulamamızı indirerek sistemimize üye olabilirsiniz. Sadece mobil uygulamamıza özel olan yol yardım durumlarınızda kullanabileceğiniz Acil Çekici Çağır hizmetimiz ile konumunuza en yakın 3 çekici firmasının iletişim numaralarına erişerek imdat durumlarınızda kurtarıcı olacak fırsatlarımızdan faydalanabilirsiniz. Her saat işimizin başında, iş ortağımız olan çekici firmaları ile çekme/çekici hizmetlerinin en başındayız! Hemen arayın: 0544 535 50 04


Güngören Çoklu/Tekli, Sıfır Araç Taşıma ile Araç Nakliyat Kolaylığı! 

Firma olarak ilk hedefimiz güvenli taşımada müşteri odaklı bir hizmet vermektir. Sektördeki açığı fark ederek zamandan ve bütçenizden tasarruf edebileceğiniz, iş bitirici hizmetimiz ile taşımada/nakliyatta kolaylık sağlıyoruz. Ticari, hususi araç/araçlar fark etmeksizin Güngören çoklu araç taşımaGüngören tekli araç taşıma, Güngören sıfır araç taşıma hizmetimiz ile Türkiye’nin her yerine araç/araçlarınızı gönderebilir veya adresinize getirtebilirsiniz! Üstelik sadece Güngören ilçesinde değil İstanbul’un iki yakasını da ayırmadan şehir içi veya şehir dışı araç nakliyatlarınızı gerçekleştiriyoruz! Geniş parkurlu tekli/çoklu kurtarıcı çekicilerimiz ile otomobilden motosiklete, motosikletten arazi/ SUV/ Pickup araçlarınıza kadar araç nakliyat işlemlerinizi gerçekleştiriyoruz. Yenilikçi bakış açısıyla iddialı olan firmamızın avantajları hakkındaki gerekli bilgiyi Chekici’nin Araç Yardım Avantajları” blog yazımızı okuyarak edinebilirsiniz.


"Araç Takip Sistemi” ile Güngören Oto Taşıyıcı Hizmeti Yeniliklere Doymuyor! 

Günümüzden bugüne kadar olan hizmetimizle 81 ilimizde; çoklu/tekli araç taşımaaraç nakliyatoto çekmearaç çekiciacil oto çekici kurtarma ile bünyemiz altına kayıtlı çekici firmaları tarafından acil çekici ihtiyacınızı karşılıyoruz. Firma olarak güven dolu hizmet anlayışımıza; müşterilerimizin memnuniyetini arttırmak ve daha çok gülen yüzlü müşteriler görmek için sektöre bir yenilik daha getirdik! Yeniliklere doymuyoruz! Güngören oto taşıyıcı için web sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinden oluşturduğunuz araç gönderim ya da adrese araç teslimat için talebinizi/taleplerinizi sistemimiz üzerinden “Araç Takip Sistemi” ile takip edebilirsiniz. Memnuniyetinizi önemsiyor, kaliteli taşımacılığın adresi olmaktan gurur duyuyoruz! 

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!