Nereden
Nereye
Telefon
Güvenilir ve Uygun fiyatlı çoklu/tekli araç taşıma firması Chekici
Bakırköy Oto Çekici Hizmeti ile Taleplerinize 5 Dakikada Teklifler Yağacak!
01.02.2021


Bakırköy; geçmişinden bugüne kadar taşıdığı tarihi dokusuyla, konumuyla, deniz kenarında olması sebebiyle tercihler listesinde yerini alan kalabalık nüfusu ile araç trafiğinin oldukça yoğun yaşandığı bir ilçedir. Bu yoğunluktan dolayı aracınız sürpriz bir şekilde başınıza dert olabilir. Aracınızı yol kenarına çektiniz, dörtlülerinizi yaktınız ve Bakırköy Oto Çekici hizmetine mi ihtiyacınız var? Otomobilden motosiklete, minibüsten kamyonete kadar araç ayırmadan çekici hizmetimiz ile ilçe sınırları içerisinde bir telefon kadar yakınınızdayız. Hemen arayın: 0544 535 50 04. Güvenilirlik politikamız ile çıktığımız bu yolda iddialı platformumuzla artık çekici arama derdine düşmeyeceksiniz! Bünyemiz altına kayıtlı olan çekicilerimiz ile gece gündüz demeden tüm Türkiye’de sizler için en iyi araç çekmetaşımaoto nakliyat işini gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Çekici-müşteri buluşmasının hızına inanamayacaksınız. Sizde güvenilir bir firmayla çalışmak ve kaliteden ödün vermek istemiyorsanız sistemimize üye olabilir, iletişim numaramızı acil durumlarınız için telefonunuza kaydedebilirsiniz. Talep oluşturmak için web sitemiz olan chekici.com üzerinden veya tüm platformlarda bulabileceğiniz mobil uygulamamızdan giriş yapmanız gerekir. Giriş yaptıktan sonra üye olarak ya da üye olmadan işleminize devam edebilirsiniz. “Çekici talep et” kısmından talep formundaki gerekli alanları doldurup (taşıma tarihi, başlangıç konumu, bitiş konumu, açıklama, araç tipi, vd. gibi) teklif oluşturulur. Talebiniz ekip arkadaşlarımız tarafından değerlendirildikten sonra bünyemize kayıtlı çekici ekibimizden 5 dakikada teklifler yağmaya başlayacak! Teklif yağmuruna hazır olun!


Bakırköy Oto Çekme, Araç Taşıyıcı Hizmet Noktalarımız 

Bakırköy Oto Çekme, Araç Taşıyıcı ilçenin; Ataköy 1. kısım, Ataköy 2-5-6. Kısım, Ataköy 3-4-11. Kısım, Ataköy 7-8-9-10. Kısım, Basınköy, Cevizlik, Kartaltepe, Osmaniye, Sakızağacı, Şenlikköy, Yenimahalle, Yeşilköy, Yeşilyurt, Zeytinlik, Zuhuratbaba mahallesi ve tüm mahallelerinde soluksuz bir şekilde hizmet vermektedir. Yolda kalmanız halinde konumuza yakın çekicilerimiz ile irtibat haline geçebilirsiniz. Araçlarınız yolda kalmayacak, siz de zaman kaybetmeyeceksiniz! Konumunuza yakın çekicileri nasıl mı görebilirsiniz? Mobil uygulamamızı indirdikten sonra üye olup ya da üye olmadan sağ alt tarafta bulunan “Acil Çekici Çağır” butonuna basarak konumunuza en yakın 3 çekicinin iletişim bilgilerini görebilirsiniz. Bu ayrıcalığımız sadece mobil uygulamamızda geçerlidir. İstanbul Oto çekiciAnkara oto çekiciİzmir oto çekiciAntalya oto çekici, Samsun oto çekici ve tüm illerde alabileceğiniz hizmetimiz ile her zaman yanınızdayız. Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için chekici.com/Blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Taşıyıcı ve çekici talepleriniz için adresiniz belli! Hemen talep oluşturarak teklif almaya başlayın!


Bakırköy Oto Taşıma, Araç Çekme Ekonomik Teklifleriyle Bütçe Dostu! 

Açık uçlu piyasaya sınırlama getirdik! Neden mi? Yolda kaldığınızda, araç taşımak istediğinizde ya da aracınızı şehir içi/şehir dışı başka bir il, ilçeye oto taşıyıcı, oto çekme ile göndermek istediğinizde internetten çekici arama zahmetine girerek zaman kaybediyordunuz. Aramalarınız sonucu bulduğunuz çekiciler ile de sektördeki açık uçlu fiyatlandırmadan dolayı ya yüksek fiyat alıyordunuz ya da teklifinize uygun çekici bulamıyordunuz. Artık bu gibi durumlara son veriyoruz! Nasıl mı? Çekici ile müşteri buluşmasının 5 dakikada olduğu iddialı mı iddialı bir platform ile hizmetinizdeyiz! Çekici arama derdine girmeden sistemimiz üzerinden taleplerinizi oluşturabilir ve ekonomik fiyatlı tekliflerimiz ile bütçenizi koruyabilirsiniz. Bütçe dostu dev hizmet olan Bakırköy Oto TaşımaAraç çekme ile ilçe sınırları içerisinde yolda kalmaya son! İstanbul içerisinde Anadolu ve Avrupa yakası ayırmaksızın dilediğiniz her yerdeki hizmet noktalarımızdan yardım almak için tek yapmanız gereken talep oluşturmak! Hızlı teklif, doğru çekici! 


Bakırköy Sıfır, Çoklu/Tekli Araç taşıma, Oto Kurtarıcı Yol Yardım 

Bakırköy Sıfır Araç Taşıma, Çoklu/Tekli Araç Taşıma ile düşünme derdine son veriyoruz! Sıfır araç mı taşıtmak istiyorsunuz? Geniş parkurlu Tekli çekici bir talep uzağınızda! Galeri sahibiyim, çoklu araç getirtmek istiyorum mu diyorsunuz? Çoklu Çekici ’de bir talep uzağınızda! Chekiciolarak Oto yol yardım desteği ile imdadınıza yetişmeye hazırız! Oto kurtarıcı ihtiyaçlarınızın adresi chekici.com! Siz yeter ki talep edin! En iyi hizmeti veren kurtarıcı oto çekici ekibimiz ile aracınızı istediğiniz noktaya taşıyalım. Şehir içi veya şehir dışı fark etmeden tüm il, ilçe ve mahallelere daha tekerleği dönmemiş aracınızı ya da birden fazla araçlarınızı kapınıza kadar getiren; bu işte uzmanlaşmış, deneyimli bir ekip ile çalışıyoruz. Müşteri odaklı oluşumuzla ve verdiğimiz hizmet ile Türkiye’nin her yerinde gülen yüzlü müşteriler bırakıyoruz. Fırsatlarımızdan yararlanmak için mobil uygulamamızı telefonlarınıza indirip talep oluşturabilirsiniz! Ekip arkadaşlarımızdan destek almak için 0544 535 50 04 numaralı telefonu arayabilir veya chekici iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Bakırköy Çekici Hizmetleri “Araç Takip Sistemi” ile yenilikte sınır tanımıyor! 

Müşteri memnuniyeti bizim için en ön sırada yer alıyor! İddiamızı başından beri ortaya koyduk! Aklınız asla aracınızda kalmayacak! Sistemimiz üzerinden oluşturduğunuz Bakırköy Çekici Hizmetleri olan oto çekiciaraç taşıyıcıaraç çekmeoto taşımaçoklu araç taşımatekli araç taşıma, sıfır araç taşıma için verdiğiniz taleplerde “Araç Takip Sistemi ile aracınızı/araçlarınızı takip etme şansına sahip olacaksınız. Vergi levhası, taşıma sigortası ve taşıma kaskosuyla bünyemiz altına kayıtlı olan her bir çekicimize taktığımız takip sistemi ile hizmet aldığınız çekiciyi Türkiye’nin neresinde olursa olsun takip edebilirsiniz. Chekici ailesi olarak Oto çekici hizmetinin yeniliklerini size sunarken sınır tanımıyor, kazasız belasız yolculuklar diliyoruz. 

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!