Nereden
Nereye
Telefon
İstanbul Büyükçekmece semtinde toplu araç taşıma platformu Chekici
Büyükçekmece Acil Oto Çekme ve Çekici Firmaları
01.02.2021

Büyükçekmece acil oto çekme, acil durumlarınızda yardımınıza yetişecek kadar yakınınızda. Anadolu ve Avrupa yakası fark etmeksizin İstanbul ilinin tüm ilçe ve semtlerinde hız kesmeden çekici hizmeti veriyoruz. Bize 0544 535 50 04 numaralı iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz. Doğru, güvenilir ve müşteri odaklı hizmetimizle yanınızdayız. İhtiyacınız olan acil çekici ihtiyacınızı en kısa sürede gerçekleştiriyoruz. Yola çıktığınız zaman ne gibi sorunların size eşlik edeceğini bilemezsiniz. Aracınız teknik bir arızadan dolayı sizi zor duruma düşürebilir. Hangimiz yolculuğumuzun yarıda kalmasını isteriz? Hesaplarınızın dışında kalan bu gibi sorunlar, artık sizin için sorun olmaktan çıkacak. Türkiye’nin dört bir noktasında size hizmet vermeyi bekleyen profesyonel çekici firmaları, sizin talebiniz doğrultusunda olduğunuz bölgeye gelerek sizi içinde bulunduğunuz bu zor durumdan kurtaracak. Tek yapmanız gereken mobil uygulamamızı telefonunuza indirmek. Sistemimiz üzerinden talep oluşturup, kendi bütçenize uygun teklifi seçmeniz doğrultusunda sizi çekici ile buluşturmak bize kalıyor. Doğru adres, güvenilir çekici! Sizler için çözüm odaklı bir ekip kurduk. İnternet sitemiz olan chekici.com üzerinden bize ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Hizmette sınır tanımıyoruz. 7 gün 24 saat canlı destek hattımızla da sorunlarınızı çözmek için yanınızdayız.


Büyükçekmece Çekici Yol Yardım, Garantili Oto Çekme Hizmeti ile Yanınızda!

Büyükçekmece ilçesinin hiç bilmediğiniz bir caddesinde aracınız bozuldu ve bu şehirde hiç kimseyi tanımıyorsunuz. Endişelenmeyin! WhatsApp iletişim hattımız olan 0544 535 50 04’e konumunuzu göndermeniz yeterli. Kurtarıcınız olan Büyükçekmece çekici yol yardım çok kısa bir sürede yanınızda. Hizmetimiz bununla da sınırlı değil. Sizlere kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermek için garantili oto çekme hizmeti veren firmalar ile çalışıyoruz. Detaylı bilgi almak için garantili araç kurtarmanın adresi chekici yazımızı okuyabilirsiniz. Büyükçekmece oto çekici; 19 Mayıs, Ahmediye, Alkent 2000, Atatürk, Bahçelievler, Celaliye, Cumhuriyet, Çakmaklı, Dizdariye, Ekinoba, Fatih, Güzelce ve diğer tüm mahallerinde konumunuza en yakın çekici hizmeti ile bulunduğunuz noktaya hızlı şekilde ulaşır. Ekibimiz itina ile aracınızı kurtarıp, talep ettiğiniz noktaya aracınızı ulaştırarak mağduriyetinizi giderir. Kullanım kolaylığı sunan sitemiz ve mobil uygulamamız ile taleplerinizi oluşturmak sizin elinizde. Dilersiniz telefonunuza numaramızı kaydedin. Dilerseniz mobil uygulamamızı telefonunuza indirip taleplerinizi oluşturarak platformumuzdaki çekicilerin tekliflerini bekleyin. Sizin seçebileceğiniz ekonomik fiyatlı tekliflerimiz ile yanınızdayız. Zaman kaybetmeden yol almaya ne dersiniz?


Büyükçekmece Oto Kurtarıcı ile Çekici Hizmeti

Büyükçekmece çekici hizmeti, 7/24 hizmetinizde. İçinde bulunduğunuz zor durumdan sizi ve aracınızı kurtarmak bizim görevimiz. Tatile mi gidiyordunuz? Aracınız yolda mı kaldı? Tatiliniz zehir olmasın. Bize ulaşın, aracınızı en yakın servis ve onarım noktasına ulaştırarak kısa sürede sorununuzun ortadan kalkmasına destek olalım. Yoksa siz hala mobil uygulamamızı indirmedeniz mi? Yenilikçi bakış açımız ile size iyi hizmet vermek için durmadan çalışıyoruz. Kolay talep oluşturma özelliği ile platformumuza hayran kalacaksınız. Artık hiç ummadığınız anda yolda kalmak sizin için dert olmayacak. Oto kurtarıcı, acil oto çekme, oto taşıma, garantili araç taşıma hizmetlerimiz için saat fark etmez. Çekici filolarımız ile ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızdayız. İnternet sitemiz chekici.com, mobil uygulamamız ve canlı destek hattımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz.


Büyükçekmece Garantili Çoklu Araç Taşıma

Şehir içi ve şehir dışı çoklu araç taşıma için dilediğiniz an hizmet almak artık çok kolay. Sizi zaman kaybınızdan ve yaşadığınız endişeden kurtarıyoruz. Birden fazla aracınızı tek seferde farklı bir şehre mi göndermek istiyorsunuz? Hemen mobil uygulamamızı indirip bizimle iletişime geçin. Örneğin, mobil uygulamamız üzerinden İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinden Ankara, Muğla, İzmir ya da Türkiye’nin herhangi bir iline, tek seferde araçlarınızı taşıtmak için bir talep oluşturdunuz. Kısa sürede ekonomik fiyatlarımızla, geniş parkurlu çekicilerimizden teklifler almaya başlayacaksınız. Mesafenize göre belirlenen fiyat tekliflerini değerlendirmek ve seçmek tamamen sizin elinizde. Araç taşıma tek tıkla işinizi kolaylaştıracak. Çekici arama derdine son veriyoruz. Zaman tasarrufu ve garanti şartlarını denetlediğimiz çekici firmalarımız ile güçlü bir kadroyuz. Garantili araç taşıma hizmeti veren firmalarımız ile güven içinde taşıma işlemlerinizi kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik aklınız araçlarınızda kalmayacak. Birçok hizmet ile karşınızdayız. Fırsatlarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.


Büyükçekmece Sıfır Araç Taşıyıcı

Büyükçekmece sıfır araç taşıyıcı, uzman kadrosuyla araçlarınızı taşıma konusunda da iddialı. Sıfır araç veya araçlarınızın taşıma sürecinde araçlarınızın zarar görmeden tarafınıza ulaşması için uzman ekimiz itina ile çalışıyor. Bünyemiz ile anlaşmalı firmalarımızdan garantili taşıma hizmeti almak için ne duruyorsunuz? Hemen arayın: 0544 535 50 04. Siz değerli müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerde bu zamana kadar olumsuz hiçbir geri dönüş almadık. Hızlı ulaşım ve güvenilir teslimat politikamız ile çıktığımız bu yolda bir numaralı adresiniz olmaktan gurur duyuyoruz. Sıfır araçlarınız kilometre yapmadan adresinizde. Beylikdüzü oto çekici hizmetimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.


Büyükçekmece Araç Takip Sistemi

Büyükçekmece araç takip sistemi ile araçlarınız kontrolünüz altında olsun diye tüm çekici ve taşıyıcı firmalarımız ile anlaşmalı olarak çalışıyoruz. A noktasından B noktasına aracınızı/araçlarınızı taşıtırken nerede olduğumuzu takip edebilirsiniz. Üstelik Büyükçekmece ilçesinin Hürriyet, Kamilolba, Karaağaç, Kumburgaz, Mimaroba, Murat Çeşme, Pınartepe, Sinanoba , Türkoba, Yenimahalle ve diğer mahallelerine de hizmet sağlıyoruz. Cadde cadde, mahalle mahalle bizi takip edebilirsiniz. Aklınızda şüphe olsun istemiyoruz. Sizler için eşsiz fırsatlar sunuyoruz.81 ilde hizmet verdiğimiz güvenilirlik politikamızla çıktığımız bu yolda mutlu müşteriler ile yola devam ediyoruz. Hemen talep oluşturup hizmet almak için chekici.com adresimizi ziyaret edebilir, tüm uygulamalarda bulabileceğiniz mobil uygulamamızı indirebilir ve 7 gün 24 saat canlı destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!