Nereden
Nereye
Telefon
Türkiye'nin Acil Çekici Hizmeti
Chekici, Tüm Türkiye'ye Acil Çekici Hizmeti Veriyor!
15.03.2021


Türkiye sınırları içerisinde acil oto çekici hizmeti mi almak istiyorsunuz? 81 ilde hizmet veren, en geniş ve en güvenilir araç taşımacılığı ağına sahip Çekici (Chekici) uygulaması ile hemen imdadınıza yetişiyoruz! Türkiye’nin en hızlı, en kaliteli ve en kapsamlı tedarik zincirine sahip platformu ile zoru başarmaya geldik. 5 dakika içinde yüzlerce fiyat teklifine erişebilmeniz için tasarlamış olduğumuz oto çekici, acil oto çekici, acil oto kurtarma, garantili otomobil kurtarma, şehirler arası araç nakliye uygulaması Chekici(Çekici) ile alacağınız hizmetin sürat ve kalitesine inanamayacaksınız. Tahminlerinizden bile daha hızlı oto çekme, oto kurtarıcı faaliyetleriyle platformumuz her zaman yanı başınızda. Yoğun trafik akışında aniden aracınız arıza yaptı ve yolda kaldıysanız, acil çekici yol yardım hizmetine ihtiyaç duyuyorsunuz demektir. Stresli ve karmaşık bir acil oto kurtarıcı, hızlı yol yardım arayışına girmeden önce web sitemiz chekici.com'u ziyaret etmenizi öneririz.  Platformumuzu ziyaret etmeniz, doğru adreste olduğunuz anlamına gelir! Ayrı ayrı oto kurtarıcılardan fiyat alma işlemini sizin için basit hale getirmek amacıyla Türkiye’nin en güvenilir araç nakliye tedarikçilerini kendi çatımız altında birleştirdik. Mobil uygulamamız üzerinden veya bizi arayarak oluşturduğunuz çekici talebine,  5 dakika içerisinde yüzlerce teklif gelecek. Chekici ile acil oto kurtarma servisi almak işte bu kadar basit ve pratik! Dijital ortama uyarlanmış çekici hizmeti tüm çekici işlemleriniz için tercih noktanız olacak! Evde, işte belki de yarı yolda ya da her neredeyseniz talep oluşturmak için zaman kaybetmeyin! Mobil uygulamamız üzerinden ücretsiz üyelik oluşturabilir veya 0544 535 50 04 numaralı canlı destek hattımızdan 7/24 bizlere ulaşıp dilediğiniz her konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.


Acil Çekici Talep Et Butonu ile En Yakın Çekici Hizmetini Buluyoruz! 

Umulmadık bir zamanda aracınız hasar yaptı ve yolda mı kaldınız? Sizin için harika bir hizmet tasarladık. Acil Çekici Talep Et butonu! Peki, nedir bu buton ve nasıl çalışır? Web sitemizin ana sayfasında bulunan acil çekici talep et kısmına tıklayıp, bulunduğunuz il ve ilçe bilgilerini girerek, size en yakın 3 çekici firmasına anında erişim sağlayabilirsiniz. Listelenen tedarikçilerimizle hızlı şekilde iletişim kurarak çok kısa bir süre zarfı içerisinde acil yol yardım hizmeti alarak zamanınızdan tasarruf edebilirsiniz. Cebinizin ve vaktinizin dostu platformumuz ile eskiden yaşadığınız tüm oto çekici sorunlarını unutun! Türkiye’nin en hesaplı çoklu araç taşıma, tekli araç taşıma, şehirden şehre araç çekici platformu Çekici, 81 ilde son sürat faaliyet göstermeye devam ediyor. Bulunduğunuz konumdan ister şehir içi, ister Gaziantep, Hatay, Adıyaman, Çanakkale, Çorum, Mardin, Niğde, Siirt, Samsun, Balıkesir, İstanbul, İzmir, Adana ve Türkiye’nin tüm illerine en hesaplı ve hızlı hizmet ile araç nakliye işlemlerinizi kaliteli hizmet anlayışımız ışığında gerçekleştiriyoruz. En yakınınızdaki Çekici hizmetini bulmak kullanıcılarımız için bir buton ile dakikalar içinde mümkün! Butonumuz acil çekici ile çekici numaralarına hemen ulaşın! Tüm uygulama marketlerinde yer alan mobil uygulamamız Çekici ile de aynı işlemi gerçekleştirebilirsiniz.


Türkiye'nin Neresinde Olursanız Olun Yol Yardım için Hazırız!

Trafikte geçirdiğimiz zamanlar, günlük rutinlerimizin büyük bir parçasıdır. Şehir hayatının en büyük handikaplarından biri olan herkesin bir yerlere yetişme çabası, maalesef yoğun bir araç trafiğini de beraberinde getiriyor. Bu akış içerisinde zaman zaman başımıza umulmadık problemler gelebilir. Aracın aniden arıza yapması, lastik patlaması, herhangi bir kaza nedeniyle oluşan hasar durumundan dolayı yola devam edemeyecek olması gibi sorunlardan kaynaklanan acil durumlar, hızlı yol yardım servisiyle kolaylıkla çözüme kavuşturulabilir. Bu noktada Chekici, ani durumlar için birçok yenilikçi çözüm geliştirdi. Dilerseniz tekli, dilerseniz çoklu araç kurtarma yöntemleriyle süratli bir şekilde ve en uygun fiyatlarla bulunduğunuz konuma ulaşıp profesyonel ekibimizle aracınızın dilediğiniz lokasyona naklini gerçekleştiriyoruz. Bizim sizlere ulaştığımız gibi siz de 0544 535 50 04 numaralı çağrı destek hattımızdan dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Aracınız hasarlı veya hasarsız, yürür çalışır durumda olsun veya olmasın bizim için hiç fark etmez. Talebe yönelik kaliteli hizmet anlayışımızla, aracınızın hasar durumuna uygun ekipmanlarla sorunsuz şekilde oto çekiciye yüklenip yerine ulaştırılması bizim işimiz! Dengeleri değiştiren, tüm çekici işlemlerinizde yanınızda olan, garantili oto çekici hizmeti veren çekici aplikasyonumuzla Türkiye'nin tüm noktalarında hizmet vermekteyiz. Avantaj kullanıcılarımızdan yana! Platformumuz üzerinde yapacağınız işlemler için güveninize ve gizliliğinize değer veriyoruz. Firmamız ile iletişim kurun, tüm çekici ihtiyaçlarınızı karşılayalım. 


Tıkır Tıkır İşleyen Bir Sistem!

Chekici gibi kompakt bir rezervasyon sistemi, standart kalem kâğıt uygulamalarında oluşabilecek hataları ve unutkanlık temelli problemleri en aza indirmektedir. Tüm araç çekme işlemleriniz dijital ortamda kayıt altına alınarak hem hızlı hem güvenli şekilde gerçekleştirilir, aksamaya mahal vermeden tüm çalışmalar titizlikle yürütülür. Bizden acil oto çekicioto çekici yol yardım talebinde bulunduğunuz andan itibaren tüm ekiplerimiz koordineli bir çalışma sistemiyle sorununuzu en hızlı ve sorunsuz şekilde giderir. Ayrıca Chekici(Çekici) bünyesine dâhil olacak bütün araç çekici firmaları kasko ve sigorta belgelerini beyan etmek zorunda olduğundan dolayı, müşteriler araçlarının güvenli bir şekilde taşınacağından emin olurlar. Tıkır tıkır işleyen sistemimiz ile tüm çekici hizmetlerimiz elinizin altında! Hasarlı aracınızı acil olarak başka bir şehre servise mi göndermeniz gerekiyor? Panik yapmanıza, stresli bir şekilde çekici bulma sürecine girmenize hiç gerek yok. Tüm Türkiye genelindeki geniş taşıma yelpazemizle biz hizmete her an hazır şekilde taleplerinizi bekliyoruz. Platformumuz üzerinden gerek acil çekici butonuyla, gerek mobil uygulamamız üzerinden talep oluşturarak, gerekse 0544 535 50 04 numaralı hattımızdan bize ulaşarak araç çekici talebinde bulunduğunuz andan itibaren gelmeye başlayan fiyat tekliflerine inanamayacaksınız.  Ekstra herhangi bir ücret veya komisyon almadan, kaliteli hizmet anlayışı ile çıktığımız bu yolda her zaman sizin memnuniyet ve takdirinizi kazanma çabası ile emin adımlarla ilerliyoruz. Hizmet bölgelerimiz ve Çekici hizmetimiz ile ilgili blog yazılarımızı okuyabilirsiniz. Mobil uygulamamızı cep telefonunuza yükleyebilir veya 7/24 canlı destek hattımızdan her an iletişime geçebilirsiniz.

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!