Nereden
Nereye
Telefon
Çoklu Araç Çekici Çözümleri
Çoklu Araç Taşıma Çözümleri İçin Chekici!
24.03.2021


Araç taşıma sektörü dünya genelinde büyük hacme sahip bir pazardır ve içerisinde pek çok hizmet türü barındırmaktadır. Doğal olarak sektör içerisinde hem bireysel ya da tekil kullanıcılar, hem de kurumsal oyuncular bulunmaktadır. Bu noktada sektör içerisinde yer alan bütün kullanıcı türlerine esnek ve tutarlı hizmetler sunabilmek hem çok kritiktir hem de zordur. İş modelini kişisel deneyimler ve sektör içi kullanıcıların geri bildirimleri sayesinde mükemmelleştiren Çekici (Chekici), bireysel kullanıcılar kadar kurumsal ve çoklu araç taşıma hizmetine ihtiyaç duyan müşterilerine de eksiksiz hizmet sunuyor. Tüm Türkiye’yi kapsayan uzman partner ağı sayesinde Çekici 7/24 gelen tüm talep ve teklifleri dakikalar içerisinde karşılayarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlamaya devam ediyor. Çekici’yi en yoğun kullanan müşteriler arasında başı çeken gruplar "çoklu araç taşıma hizmeti" almak isteyen galeri sahipleri, araç alım satımı yapan kişiler ve filo yönetimi firmaları bulunmaktadır. Çekici (Chekici) ile çalışan çekici firmalarının envanterinde her türlü araç taşıma hizmetini karşılayabilecek yelpazede çekici araçları bulunmaktadır. Tek araç taşıma kapasiteli küçük çekicilere ek olarak bünyemizdeki firmalarda çok sayıda "çoklu araç taşıma" hizmetine uygun araç bulunmaktadır. Bu geniş araç ve hizmet havuzumuz sayesinde bütün müşterilerimizin taleplerini eksiksiz olarak yerine getirmeyi başarabiliyoruz. Hemen mi Çekici ile iletişime geçmek istiyorsunuz? 7/24 Canlı Destek Hattımız: 0544 535 50 04.

 

Bir Galerici Misiniz? Hemen Chekici İle Tanışmalısınız!

Çekici'yi kurgulamaya başladığımız süreçte sadece bireysel değil, kurumsal olarak da araç taşıma hizmeti sağlayabilecek bir platform hayali ile yola çıkmıştık. Bugün geldiğimiz noktada bir çok kurumsal firma ve galeri ile araç taşıma partneri olarak çalışmanın verdiği gururu yaşıyoruz. Galeri sahibi olan kişiler sıklıkla alıp sattıkları araçların şehir içinde ya da şehirler arasında taşınması ihtiyacı duymaktadır. Galericiler işleri tamamen araç alımı – satımı üzerine olduğu için çok sık olarak araç taşıma hizmeti kullanırlar. Araçlarını taşıtmak için her gün çoklu araç taşıma firmaları arayıp bulmak ve taşıma süreçlerini takip etmek durumunda kalmaktadırlar. Burada bulunan temel problemi tespit ederek ar-ge uygulamamızı galericilere de hizmet sunabilmek üzere kurguladık. Bir galeri sahibi artık alım satımını yaptığı araçları şehir içi veya şehirler arası taşıtmak istediğinde tek yapması gereken Çekici (Chekici) uygulamasını telefonuna indirmek ve talebini oluşturmak. Çekici (Chekici) Google Play, App Store ve Huawei AppGallery üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ayrıca herhangi bir üyelik ücreti ya da hizmet bedeli de yok! Uygulamayı indirip üyeliğini tamamlayan kullanıcılar uygulamanın ana sayfasında bulunan  talep oluşturma seçeneği sayesinde hızla taleplerini oluşturabilmektedir. Talep oluşturma adımı sırasında taşınacak araç adetini detaylı olarak belirtebilen kullanıcılar böylelikle kolay bir şekilde çoklu araç taşıma taleplerini tamamlayıp çekici firmalarından gelecek fiyat tekliflerini beklemeye koyulurlar. Firmalardan gelecek fiyat teklifleri kullanıcılara mobil uygulama bildirimleri ve SMS kanallarından anında ulaştırılır. Çekici, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde gelen teklifleri incelemek, fiyat karşılaştırması yapmak ve doğru çekiciyi bulmak artık çok kolay! İncelediğiniz talepler arasından size yakın gelenleri kabul ederek (teklifi kabul etmeniz anlaşma sağladığınız anlamına gelmez) tedarikçilerin sizinle görüşmesini sağlayabilirsiniz. Anlaştığınız tedarikçiyi uygulama üzerinden seçerek araçlarınızın taşınma işlemini başlatabilirsiniz. Tedarikçiler her taşıma adımında gerçekleşen değişimleri fotoğraflı olarak sisteme ekleyerek sizi süreç hakkında bilgilendirirler. Kullanıcı deneyiminin yüksek olduğu bu platformda yerinizi alarak talebinizi oluşturabilir, 5 dakika içinde çekici tekliflerimizin bildirimlerini alabilirsiniz. Karar sizin! İster web sitemizde bulunan Menü kısmından isterseniz ÇekiciApp (mobil uygulamamız) üzerinden talep formunuzu doldurabilirsiniz.

 

Sadece Galericiler Mi?

Hayır! Çoklu araç taşıma hizmetlerinden faydalanabilmek için bir galerici olmanıza gerek yok! Bütün Çekici kullanıcıları bu hizmeti rahatça kullanabilmektedir. Sistemimizde bulunan müşteriler arasında en az galericiler kadar kurumsal filo yöneticileri, araç kiralama firmaları gibi bir çok farklı sektörden kullanıcılar bulunmaktadır. Şehirler arası araç kiralama yapan firmaların sahipleri araçlarını farklı şehirlerden stok alanlarına toplamak, ya da şehirler arasında araç sayısı dengelemek amacıyla Çekici üzerinden ihtiyaç duyduğu çekici hizmetini almaktadır. Siz ihtiyacınızı belirtin yeter, Çekici, mutlaka sizin için bir çözüm bulunmaktadır!

 

Tüm Türkiye’de Güvenilir Çekici Ağı!

Çekici firmamızın en büyük avantajlarından biri de Türkiye’nin 81 ilinde aktif olarak 7/24 görevde olan çekici ağıdır. Sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Antalya, Kayseri, Mersin, Adana, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep gibi büyük şehirlerde değil, ülkemizin her ilinde ve ilçesinde en az bir adet çözüm ortağımız bulunmaktadır. Sistem içerisinde bulunan bütün firmalardan üyelik sırasında taşıma kaskosu, taşıma sigortası ve vergi levhası talep edilmektedir. Belirli bir süre içerisinde bu yasal belgeleri tamamlayamayan firmaların partnerliği sonlandırılmaktadır. Ayrıca 7/24 aktif olan 0544 535 50 04 numaralı müşteri hizmetleri hattımız ve iletişim sayfamızda bulunan bütün kanallar üzerinden de her türlü talep ve şikayeti değerlendirmekteyiz. Üstüne üstlük çekici ailemizi büyütmek amacı ile sürekli ve kontrollü olarak sisteme yeni firmalar eklenmektedir. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz blog sayfamıza ulaşarak kafanızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz. Mobil uygulamamızı indirmek istemiyorsanız ya da şu anda indiremiyorsanız taleplerinizi web sayfamızda bulunan talep oluşturma adımlarını takip ederek oluşturabilirsiniz. Çekici sektöründeki, Türkiye'nin en kullanışlı uygulaması, Çekici!

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!