Nereden
Nereye
Telefon
Hızlı ve Güvenilir Oto Kurtarıcı Hizmeti
Hızlı ve Güvenilir Oto Kurtarıcı Adresi, Chekici!
22.03.2021


Yepyeni fırsat ve tekliflerle, Chekici (Çekici) karşınızda! Sizler için tasarladığımız basit ve yenilikçi araç çekme platformu ile sektördeki ezberleri bozmaya geldik. Haydi, Çekici (Chekici) ile tanışmanın tam zamanı! Çoklu oto taşıma, araba taşıma, şehirler arası araç nakliye, oto kurtarma, şehir içi oto çekici hizmetlerinden herhangi birine ihtiyaç duymanız halinde, web sitemizi ziyaret etmeniz çok yerinde bir karar olacaktır. Hızlı, güvenilir ve hızlı ve güvenilir oto kurtarıcı  hizmetlerimiz ile her zaman ilk durağınız olmayı hedefledik, başardık. Artık uzun mesafe araç taşıma işleri büyük meseleler haline gelmeyecek. Talep oluşturduğunuz anda fiyat teklifleri kısa mesaj olarak cep telefonunuza gelmeye başlayacak ve siz en cazip gördüğünüz teklifleri onaylayıp anında firmalar ile görüşme sağlayabileceksiniz. Üstelik taşıma işleminiz başladıktan sonra araç takip sistemimiz sayesinde aracınızın nerede olduğunu istediğiniz an takip edebileceksiniz. Araç taşıma, tekli araç taşıma, şehirler arası araç taşıma işlerinin lider firması Çekici, 7/24 sizlerin hizmetinde. Türkiye’nin en güvenilir firması sayesinde en hızlı şekilde aracınızın nakliyesini gerçekleştirebilecek, mobil uygulamamız üzerinden taşıma sürecinin her anında aracınızın fotoğraflarına erişebileceksiniz. Üstelik dakikalar içinde gelen tekliflere kısa sürede oluşturduğunuz talep formu sayesinde ulaşıyorsunuz. Talep formunuzu web sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden doldurabilirsiniz. Müşteri temsilcimiz ile görüşmek ise 7 gün 24 saat mümkün! TEL: 0544 535 50 04


Araç Sahipleri için Çekici!

Gündelik hayatta birçok etmen nedeniyle oto çekici ihtiyacı doğabilir. En büyük kurtarıcımız olan, hayatımızı kolaylaştıran araçlarımız, olmadık durumlarda arıza yaparak bazen bizi çıkmaza sokabilir. Özellikle gece yolculuğu birçoğumuzun çok sevdiği, hele ki kendi aracımızla çok daha keyifli hale gelen bir seyahat türüdür. Gecenin sessizliğine eşlik eden hafif bir müzikle daha da keyiflenir, yolculuk hiç bitmesin isteriz. Ancak yola çıkarken ne gibi sürprizlerle karşılaşacağımızı çoğu zaman düşünmeyiz. Yolculuk esnasında çeşitli problemlerle karşılaşabilir ve genelde hazırlıksız yakalanırız. Bu gibi durumlarda her zaman profesyonel bir oto çekici yardımına ihtiyaç duyarız. Belki de uzun mesafe iş seyahati sırasında ya da tatil organizasyonu sırasında ihtiyaç duyduğunuz çekici hizmetimiz şehirler arası oto çekici, aracınızın ani bir arıza ile yolda kalması, belirttiğiniz şehre getirilmesi vb. gibi durumlarda Türkiye'nin neresinde olursanız olun kurtarıcınız olmaya hazır. Şehirler arası çekici işlemi için misal verecek olursak; Adana-Afyonkarahisar, İzmir-İstanbul, İzmir-Ankara, Ankara-İstanbul, Trabzon-İstanbul veya Bursa-İzmir arası bir iş seyahatiniz var ve kendi aracınızla yolculuk edecekseniz keyifli saatler sizi bekliyor demektir. Ancak işler ters gidip mekanik bir arıza ile karşılaştıysanız profesyonel bir oto kurtarıcı desteğine ihtiyacınız var demektir. Uzun saatler beklemenize, tek tek oto kurtarıcı aramanıza gerek yok!  Chekici ile en yakın oto kurtarıcı dakikalar içinde sizinle! Talep oluştur veya acil çekici talep sayfalarımız üzerinden gerekli işlemi yapabilirsiniz. Dilerseniz güvenli bir bölgeye geçin ve 0552 880 3505 numaralı irtibat telefonumuzdan hemen bize ulaşın. 7/24 hizmet veren uzman çağrı ekibimiz bulunduğunuz istikamete en yakın oto çekici ekibini yönlendirsin. Temennimiz elbette ki kimsenin yolda kalmamasıdır. Ancak gelişen teknoloji, hızla artan araç trafiği oto kurtarıcı ihtiyacını da beraberinde getirmiştir. Sadece arıza ve hasar durumları değil daha pek çok şekilde oto çekiciye ihtiyaç duyulması nedeni ile Türkiye’nin en kolay kullanımlı ve yenilikçi Çekici platformunu oluşturduk. Olası bir arıza veya hasar durumunda profesyonel ve hızlı oto kurtarma ekibimizle imdadınıza yetişmek için, Chekici ailesi olarak bir tık uzağınızdayız!


Hızımız ve Çekici Hizmetimiz ile Galeri Sahiplerinin De Dikkatini Çekiyoruz!

Bir galerici misiniz? Öyleyse çoklu araç taşıma tam size göre! 2'li oto kurtarıcı, 3'lü oto kurtarıcı, 4'lü oto kurtarıcı, 5'li oto kurtarıcı, 6'lı oto kurtarıcı, 7'li oto kurtarıcı,8'li oto kurtarıcı ve 9'lu oto kurtarıcılarımız hizmetinizde! 9’lu oto kurtarıcı ile tek seferde dokuz aracın nakliyesini en asgari düzeyde ücretlendirme ile gerçekleştirmek istemez misiniz? Mobil uygulamamız üzerinden çekici talebi oluşturduğunuz anda yüzlerce firmadan onlarca fiyat teklifi dakikalar içinde kısa mesaj olarak cep telefonunuza yağmaya başlayacak! Size en uygun fiyatı onaylamanız halinde hemen tedarikçi ile görüşüp, dilediğiniz an transfer işlemini başlatabilirsiniz. Hem cebinizin hem vaktinizin dostu Çekici (Chekici) ile şehirden şehre çoklu araç taşıma işte bu kadar kolay! Dikkatler üzerimizde! Sizde gözde olan bir firma ile kısa sürede nakliyat işlemlerinizi belirlediğiniz sefer noktaları arasında gerçekleştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir, mobil uygulamamız üzerinden ücretsiz üyelik oluşturabilir, 0544 535 50 04 numaralı canlı destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Chekici oto çekiciyi tanımak için hakkımızda kısmını okuyabilirsiniz.


Aracınız Güvenilir Ellerde!

Güvenilirliğimizin en büyük sebeplerinden olan "araç takip sistemi" sayesinde araç nakliyesi esnasında dilediğiniz her an aracınızın konum bilgisine erişebilir, takip edebilirsiniz. Mobil uygulamamız üzerinden, tedarikçilerimizin aracınızı teslim alırken ve teslim ederken paylaşmış olduğu fotoğraflara erişebilir, aracınızın durumunu saniye saniye kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Önceliğimiz her zaman bize duyduğunuz güveni korumaktır. Merak etmeyin! Aracınız/araçlarınız güvenilir ellere teslim! Nitekim siz arkanıza huzurla yaslanırken biz araçlarınızı %100 sigortalı ve güvenli oto çekici ekipleri ile istediğiniz noktalara ulaştırıyoruz. Üstelik komisyon veya herhangi bir ek ücret talep etmeden! Mobil uygulamamız ChekiciApp’i telefonunuza yükleyip oto çekici talebinde bulunduğunuz andan itibaren telefonunuza yağmaya başlayan fiyat teklifleri ile hem çok şaşıracak hem de aldığınız kaliteli hizmetin keyfini süreceksiniz. Bulunduğunuz nokta her neresiyse, Oto Çekici (Chekici) firması en yakın oto kurtarıcı ekibini dakikalar içinde bulunduğunuz mevcut konuma yönlendirecektir. Eğer aracınızın başka bir şehre nakliyesi gerçekleşecekse yine Chekici sizin için en uygun olan şehirler arası araç taşıma tedarikini sağlayacaktır. Hızlı ve güvenilir oto kurtarıcı denince ilk akla gelen platform olan Chekici.com ailesi olarak her an her yerde sizlerleyiz! Aracınız yola çıktığı andan itibaren bize emanet. Hakkımızda daha detaylı bilgi sahibi olmak için web sitemiz üzerinde gezintiye çıkabilir, blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 81 ilde çekici ağı oluşturduğumuz hizmetimiz ile ilgili bilgiler yazılarımız içinde saklı! 0544 535 50 04 numaralı hattımızdan 7/24 bize ulaşabilmek ise çok basit. Dilerseniz yol yardım arkadaşınız Çekici'yi, acil durumlar ve çekici ihtiyacınız için rehberinize kayıt edebilirsiniz. Mobil uygulamamızı cep telefonunuza yükleyip hemen ücretsiz üyelik oluşturabilmekte tabii ki sizin elinizde! Haydi, ailemize katılmanın tam zamanı! Çekici bir ekip, maksimum çekicilikte bir hizmet! Tüm Türkiye'nin çekici uygulaması, Çekici!

 

 

     

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!