Nereden
Nereye
Telefon
Chekici platformuna ait çekici İstanbulda araç taşıyor.
İstanbul'un Toplu Araç Taşıma Markası Chekici
01.02.2021

İstanbul'un Toplu Araç Taşıma Markası Chekici
Aracınızla birçok kez şehirler arası yolculuk yapmış olabilirsiniz, peki aracınızı yalnız olarak şehirler arası yolculuğa çıkartmayı hiç denediniz mi? İstanbul’dan başka bir şehre çoklu araç gönderimi yapmak mı istiyorsunuz? hiç dert değil, çünki chekici var. Sizler kendiniz uzun yolculuğun keyfini çıkartırken hiç yorulmadan arabanız da sizinle birlikte şehir dışına gelecek, Sizler, bize aracınızı İstanbul’un Anadolu veya Avrupa yakasından vereceksiniz, istediğiniz yerden, İzmir, Ankara, Muğla, Trabzon, Malatya içerisinde nereden isterseniz oradan alacaksınız. Her bütçeye uygun çözümler ve detaylı seferler için chekici.com adresinden, veya mobil uygulamamızdan bizlere ulaşabilirsiniz.


Oto Çekici Hizmetinde İptal İade Garantisi

Chekici olarak, teknolojiyi ayağınıza getiriyoruz. Sizler için en güvenilir ve en uygun araç taşıma işlemini yapmak için birçok teknolojiyi de bünyemizde barındırıyoruz. Chekici ile, aracınızı teslim ettikten sonra istediğiniz zaman açıp nerede olduğuna bakabileceğiniz takip sistemini sizler için sunuyoruz. Ve, chekici.com adresi üzerinden veya geliştirdiğimiz mobil uygulamamız üzerinden ödemelerinizi kredi kartınızla veya eft ile kolay ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.Tabii bunların hepsiyle birlikte sağlanan zaman tasarrufu da chekici'nin toplu araç taşıma hizmetinin avantajlarından sayılır. Beklenmedik bir şey oldu ve aracınızı göndermemeniz mi gerekti? Hiç fark etmez, chekici.com üzerinden kolay bir şekilde gönderimi iptal edebilir, iade alabilirsiniz.


Kurumsal Çözümlerle İstanbul Toplu Oto Çekici

Bir galeri sahibiyseniz chekici.com sizler için iyi bir dost olacaktır. araçlarınızı buradan gönderip İzmir, Malatya, Muğla, Hatay, Adana ve Trabzon hizmetlerinin birisine toplu araç taşıma yapmanız mı gerekiyor? Hiç sorun değil, chekici sizleri bu dertten kurtarıyor. Artık aracınızı güvenle emanet edebileceğiniz, hızlıca gönderim yapabileceğiniz dostunuz chekici sizlerin yanında. Artık araçlarınızı İstanbul’dan başka bir şehire toplu olarak göndermek sizler için bir dert değil bir keyif haline gelecek. Sadece bir tıklama yaparak aracınızı başka bir şehire dertsiz tasasız yollamanın keyfine siz de varmak istiyorsanız bizlere hemen chekici.com üzerinden ulaşabilirsiniz.


Toplu Araç Taşımada Büyük Kolaylık

Chekici’yi kullanmaya başladığınız zaman birçok şeye şaşıracaksınız, bunlardan ilki ise araçlarınızı şehirler arası toplu araç taşımanın bu kadar kolay olması olacak. Artık Chekici sayesinde “İstanbul’dan başka bir şehre aracımı nasıl göndereceğim?” sorusu yerini “acaba ne zaman göndersem?” gibi sorulara bırakacak, artık araçlarınızı şehir dışına göndereceğiniz adresiniz olan Chekici, sizlerin ve araçlarınızın güvenliğini taşır. Chekici sayesinde çoklu araç taşımak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sizler de şehirler arası araç taşımanın kolaylığına ulaşabilmek için bizlere hemen chekici.com adresi üzerinden veya sizler için hazırladığımız mobil uygulamamız üzerinden ulaşabilirsiniz.


İstanbul Çoklu Oto Taşıma Hizmeti

İstanbul içerisinde araç taşıma,toplu araç taşıma ,araç nakil işlemleri veren Chekici sayesinde onlarca tedarikçi sayesinde İstanbul içerisinden vereceğiniz araçlarınızı toplu bir şekilde Türkiye’nin herhangi bir noktasına, İzmir, Muğla, Malatya, Ankara, Hatay, Adana Oto Çekici gibi birçok noktaya kolay ve güvenli olarak hızlıca gönderebilme şansına erişebilirsiniz. Chekici sayesinde artık sizler yerine araçlarınız şehirler arası yolculuğa çıkacak. Birçok pratik çözüm, yenilik ve chekici’nin sağladığı kolaylıkları tanımak için hemen chekici.com web sitemize göz atın, chekici sizler için burada, araçlarınız bizimle birlikte şehirler arası yolculuklarında emniyette olacak.


İstanbul Oto Çekici Hizmeti

Chekici sayesinde araçlarınızın boyutu fark etmeden dilediğiniz gibi şehirler arası toplu araç taşıma işleminizi yapabileceksiniz. Chekici sayesinde, araçlarınız için en uygun çözüm yöntemi bulunur, araçlarınızı toplu şehirler arası yolculuğa çıkarabileceğiniz chekici sayesinde artık güvenle araçlarınızı toplu gönderebilecek. Chekici, sizler için İstanbul içerisinden düzenli olarak başka şehirlere araç taşıma seferleri düzenlemektedir. Bunlara göz atmak için chekici.com adresini ziyaret edebilirsiniz. otomobil, suv veya minibüsfark etmeksizin chekici sayesinde araçlarınızıgönderebileceksiniz. Türkiye de şehirler arası araç taşıma ve İstanbul Oto Çekici için en iyi tercihiniz olan chekici, sizlerin yanında.

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!