Nereden
Nereye
Telefon
Oto Çekici Hizmeti Almanın Yolu
Oto Çekici Arıyorsanız Chekici’ye Tıklayın!
22.03.2021


Aktif olarak araç kullanan herkesin en büyük endişelerinden biri seyahat sırasında araçlarının arızalanması ve yolda kalmaktır. Böyle durumlarda oto çekici aramak zorunda kaldığınızda işinizi kolaylaştıracak en önde gelen çözümdür, Çekici(Chekici)! Çekici, gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak tasarlanmış yenilikçi bir uygulamadır. Arama motorları içerisinde yüzlerce amatörce hazırlanmış çekici sitesi arasından bulunduğunuz konuma hizmet veren güvenilir bir oto çekici firması bulmanın zorluğunu biz de yaşadığımız için bu soruna bir çözüm getirmek için yola çıktık. Hem firmalara hem de çekici arayan müşterilere yardım edebilmek için kollarımızı sıvayarak Chekici’yi yarattık. Uygulamayı kurgularken hem kendi yaşadığımız çekici tecrübelerini, hem internet ve sosyal medya genelinde sıklıkla dile getirilen müşteri şikayetlerini göz önünde bulundurduk. Böylece genel çekici deneyiminin üstünde hizmet verebilen, alanında rakipsiz, yenilikçi ve özel bir hizmet kanalı oluşturmuş olduk. Çekici gölgesinde çalışan 100'lerce çekici ekibi Türkiye'nin 81 ilinde de güçlü bir hizmet ağı oluşturduk.  Platformumuz sayesinde şikayetler sona erecek, kaliteli ve garantili çekici hizmetini oluşturduğunuz talep ile alabileceksiniz. "Çekici'yi nasıl kullanacaksınız?" öğrenmeye var mısınız?

 

Nasıl Kullanacaksınız?

Oto çekici ihtiyaçlarınız için Çekici’yi kullanmak gerçekten çok kolay! Hemen telefonunuzun uygulama marketine girip uygulamamızı "Çekici" adıyla indirebilirsiniz. Sisteme telefon numaranız ile kayıt olduktan sonra eğer talebiniz acilse Acil Çekici Talebi butonunu kullanarak konumuza en yakın 3 çekici firmasının numarasını görerek iletişime geçebilir ve içinde bulunduğunuz sıkıntılı durumdan hızlıca kurtulabilirsiniz. Bünyemiz altındaki bütün firmalar taşıma kaskolu ve taşıma sigortalı güvenilir firmalardır. Araçlarını Chekici (Çekici) üzerinden bize emanet edecek bütün müşterilerimizin gönül rahatlığı ile araç taşıtabilmesi için görevimizin başındayız! Eğer ihtiyacınız acil değilse uygulama üzerinden talebinizi oluşturarak firmaların size fiyat teklifleri iletmesini de bekleyebilirsiniz. Böylelikle profillerini incelediğiniz firmalar arasından en güvenilir olanları seçebilir, daha uygun fiyat veren oto çekici firmaları ile anlaşabilirsiniz. Çekicilerin teklifleri; hem uygulama içerisinden hem de kısa mesaj yoluyla size ulaşır, anbean gelen tekliflerden anında haberdar olarak hızla aracınızı teslim edeceğiniz bir firma bulabilirsiniz. Anlaşma sağladığınız firmalar size telefon üzerinden ulaşarak bilgilerinizi alacak ve kararlaştırdığınız tarih ve saatte aracınızı sizden teslim alacaktır. Taşıma işlemi sırasında çekici firması her işlem adımını uygulama üzerinden güncelleyebilmektedir. Bu işlem sonucunda; aracınız çekiciye yüklendiğinde, yola çıktığında ve teslimat noktasına yaklaştığında hem uygulama içerisinden hem de kısa mesajla size bilgi verilmesini sağlar. Ayrıca araç takip cihazları sayesinde aracınız taşınırken çekici aracını canlı olarak haritadan da takip edebilirsiniz. Samamap sistemi üzerinden hizmet veren araç takibi altyapısı sayesinde Chekici müşterileri araçları yoldayken istedikleri an araçlarını haritada görüntüleyebilmektedir. Kullanıcıları için hizmet kalitesinden asla ödün vermeyen ve hizmette çığır açan firmamız ile 30.000'den fazla aracı teslimat noktasına ulaştırdık. Eğer tercihiniz Çekici ise işlerinizin gerçekten tıkır tıkır yani bir düzen içerisinde işlediğine şahit olacaksınız. Aracınızın/araçlarınızın nakliyat konusunda her adımından haberdar olacağınız, taşıma sürecini kontrol altında tutacağınız bu süreç müşterilerimiz için bir avantaj! Ekonomik fiyatlı tedarikçi teklifleri ile vazgeçilmez yol yardım hizmetiniz olacağız. İşlem akış ekranlarımız her zaman sizi yönlendiriyor olacak, şüpheniz olmasın. Çekiciliğimizi, Çekici platformumuz üzerinde de gösterdik! Üstelik ek ücretleri aradan çıkararak, müşterilerimize ekonomik çekici hizmeti sunmaktayız. Detayları yazımızın devamında okuyabilirsiniz.

 

Üyelik Ücreti Ve Komisyon Yok!

Chekici (Çekici) olarak müşterilerimizi en uygun fiyatlarla ve hızlı bir şekilde oto çekici firmaları ile buluşturma parolası ile yola çıktık. Sisteme üye olmak, sistemde talep oluşturmak ve araç taşıtmak için herhangi bir üyelik ücreti ya da komisyon ödemenize gerek yok! Yapmanız gereken tek şey ödemeyi anlaştığınız fiyat üzerinden aracınızı taşıyacak olan çekiciye yapmak ve arkanıza yaslanarak aracınızın istediğiniz konuma taşınmasını telefonunuzdan izlemek! Türkiye’de alanında ilk ve tek olan Çekici sayesinde araç taşıma sektöründe bütün dengeler değişiyor ve avantaj, oto çekici firmalarından müşterilere doğru geçiyor. Şu an Türkiye genelinde yüzlerce çekici firması Chekici (Çekici) sistemine dahil olmak için sırada bekliyor. Size en iyi hizmeti ulaştırabilmek için gece gündüz başvuran çekici firmalarının profillerini inceliyor ve en uygun firmaları ayağınıza getiriyoruz. Garantili oto çekiciler ile yola devam etmenizi sağlayan dijital platformumuzda yerinizi almaya ne dersiniz? Kullanıcılarımızı, verdiğimiz hizmetin en başında tutuyor ve memnun kalmaları için gerek müşteri temsilcilerimiz gerekse çekici ekibimiz canla başla çalışıyorlar. Bahane üretmek yok, telefon açmamak yok! 7/24 Çekici hizmeti ve doğru teklifler var! Hemen talep oluştur butonumuza basabilir ve ya mobil uygulamamız üzerinden çekici talep edebilirsiniz. 5 dakika içinde gelen oto çekici tekliflerimizin hızına inanamayacaksınız! "Hızlı Teklif, Doğru Çekici!" tek bir platformda, o da Çekici'de!

 

Uygun Oto Çekici Bulmak Bizim İşimiz!

Çekici olarak tüm Türkiye’yi kapsayan çekici ağımızla hizmetinizdeyiz. Sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Antalya, Trabzon, Bursa, Adana, Konya, Şanlıurfa, Gaziantep gibi büyük şehirlerde değil, ülkenin her ilinde ve ilçesinde çözüm ortağımız bulunmaktadır. Blog sayfamızı ziyaret ederek verdiğimiz hizmetler ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bünyemiz gölgesinde farklı alanlarda uzmanlaşmış yüzlerce oto çekici firması hizmet vermektedir. Binek araçlara ek olarak tarım araçları, deniz taşıtları, motosikletler ve inşaat makineleri dahil olmak üzere bir çok alanda taşıma hizmeti veren firmalar bulunmaktadır. Tek yapmanız gereken uygulama marketinizden Çekici’yi telefonunuza indirerek sistem üzerinden talebinizi oluşturmak ve arkanıza yaslanıp gelecek olan teklifleri beklemek! Sistemde bulunan talep – teklif altyapısı sayesinde oto çekici firmaları aracınızı taşıyabilmek için fiyat bakımından diğer firmalarla sürekli bir rekabet halindedir. Bu altyapı sayesinde fiyatlar her zaman müşteri lehinde değişmektedir. İşi alabilmek için rekabet eden firmalar fiyatlarını düşürerek daha uygun fiyatlara hizmet vermektedir. Ayrıca yolda kaldığınız durumlarda hızla çekici firmalarına ulaşmanızı sağlayacak Acil Çekici hizmetimiz sayesinde saniyeler içerisinde en yakınınızdaki üç çekici firmasına hızla ulaşmanıza olanak sağlıyoruz. Çekici olarak sisteme dahil olarak hizmet sunacak olan firmaları özenle seçiyor ve müşterilerimize sundukları hizmetleri titizlikle inceliyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firma olarak sizin fikirlerinize çok değer veriyoruz. Araçları geç ya da hasarlı teslim eden firmaların Çekici (Chekici) bünyesinde bulunmasına izin vermiyoruz. Müşteri şikayetlerini firmalar ile anonim olarak paylaşarak savunmalarını alıyor, eğer firma hatası bulunuyorsa sistemden uzaklaştırılmalarını sağlıyoruz. Sistem ve oto çekici firmaları hakkında önerilerinizi ve şikayetlerinizi her zaman 0544 535 50 04 numarası üzerinden bize ulaştırabilirsiniz. Bize fikirlerinizi ulaştırabilmeniz için ayrıca iletişim sayfamızda bulunan kanalları da kullanabilirsiniz. Oto çekici ihtiyaçlarınızda Çekici her daim yanınızda!

Sol menüyü kapat
Chekici'ye whatsapp üzerinden ulaşın
7-24 acil çekici iletişim hattı 0(544) 535 5004
Uyarı penceresini kapat
İşleminiz Başarılı!